Klantenservice

Moustache | Snor

Feestartikelen Moustache| Snor voor een Moustache | Snor feest

Wat is er nu leuker dan je tijdens een tienerfeestje met z'n allen te verkleden en vermommen. Originele snorren maken je feestvermomming compleet. Vier je verjaardag in Mustache Madness stijl met je vrienden en vriendinnen. Tuf-Tuf heeft niet alleen allerlei snorren om onder je neus te plakken, maar ook Mustache Madness uitnodigingskaarten eetgerei, kaarsjes, slingers Mustache Madness en een ballon Mustache Madness in allerlei kleuren. Met een feestartikel Mustache Madness en versiering Mustache Madness uit dé webshop voor pinata's, thema- en feestartikelen zit het wel snor.

Hier vind je Moustache | Snor producten:

Vier je verjaardag in Mustache Madness stijl

Je wilt als tiener natuurlijk je feestje helemaal naar je eigen gevoel inrichten. En lekker gek doen met je vrienden en vriendinnen. Met een feestartikel Mustache Madness en versiering Mustache Madness heb je op elke party plezier. De stijlvolle zwarte snorren zijn afgebeeld tegen een rode en zwart polka gestippelde achtergrond, zoals je al meteen ziet op de mooie uitnodigingskaarten met enveloppen voor je verjaardag Mustache Madness. Versier de kamer met slingers Mustache Madness, met 9 snorren op een zwart lint. En combineer dat met hangdecoraties met roze swirls en op meerdere plekken een ballon Mustache Madness. De metallic zwarte en rode ballonnen zijn de perfecte decoratie voor een Mustache Madness party.

Trendy feestartikelen van Tuf-Tuf voor een geslaagde Mustache Madness verjaardag

Voor een verkleed- en vermommingsfeestje zit je bij Tuf-Tuf goed. Je vindt in onze online shop diverse pruiken en maskers, die je kunt mixen met een Mustache Madness snor. Ze zijn verkrijgbaar per setje van 6 stuks. Wil je een Mexicaanse snor, een Franse snor of een speciale nepsnor? Ook leuk is een Photo Booth Kit met snorren, brillen en neplippen. Maak een leuke groepsfoto! Lekker chillen doe je aan de feestelijk gedekte tafel, met een Mustache Madness tafelkleed en tafeldecoraties met vele snorren. Ook bekers, borden, rietjes, prikkers, kaarsjes en servetten zijn er in het herkenbare Mustache Madness design. Met de trendy feestartikelen en versieringen van Tuf-tuf.nl maak je helemaal de blits. En als je je vrienden en vriendinnen na afloop van je verjaardag Mustache Madness nog een cadeautje wilt meegeven, ga je voor de zwartkartonnen feestbox die je kunt vullen met leuke kleine feestartikelen in onze webshop.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl