Klantenservice

Hawaii Party

Feestartikelen Hawaii voor een Hawaii feest

Wil je je tienerfeest op een bijzondere manier vieren? Een themafeest is helemaal in. Met een Hawaii party haal je de zomer in huis, welk jaargetijde het ook is. Voor een feestartikel Hawaii en versiering Hawaii ben je bij Tuf-Tuf aan het juiste adres. Waan je op een paradijselijk eiland met de hula rokjes, bloemenslingers, Hawaii kransen, bannerfolie, ballon Hawaii en wanddecoraties in tropische sferen. Het levert bij elkaar een ideale mix op voor een spetterende verjaardag Hawaii. Hang de slingers Hawaii alvast maar op!

Hier vind je Hawaii Party producten:

Tover de kamer om in een tropisch eiland met de versiering Hawaii

De versiering Hawaii zorgt ervoor dat je de kamer omtovert in een tropisch eiland. Je ontdekt in onze voordelige en vertrouwde webshop voor pinata's, thema- en feestartikelen deurborden met Hawaii krans en slingers Hawaii in de vorm van palmbomen en teenslippers, naast vlaglijnen met lampionnen, pompons en een led ballon Hawaii in een opvallende kleur. Natuurlijk mogen opblaasbare palmbomen niet ontbreken op je verjaardag in Hawaii stijl. Combineer dit met een opblaasbare banaan, aap en papegaai, tegen een wanddecor van zand, zee en wuivende palmbomen.

Originele feestartikelen Hawaii voor een gezellig tienerfeest

Je proeft de tropische sfeer in elk feestartikel Hawaii van Tuf-Tuf. Kies voor je tienerfeest een mooi setje borden, bekers, servetten, taartparasols en cocktailprikkers Hawaii, met een afbeelding van een roze flamingo, palmboom of totempaal. Voor de lekkere drankjes zijn er toepasselijke Hawaii kokosnootbekers met deksel en Hawaii Tiki wijnbekers verkrijgbaar. Leuk samen met een Tiki ijsemmer met ijstang en een opblaasbare Tiki bar, die je tevens als cooler voor de drankjes kunt gebruiken. De Tiki bar is eenvoudig te plaatsen, op te ruimen en te vervoeren. Dat geldt ook voor de opblaasbare cooler in de vorm van een surfplank. Tuf-Tuf heeft allerlei geinige pinata's voor je tienerfeest. Maak pret met een pinata in de vorm van een totempaal of teenslipper. Dat doet het altijd goed op een Hawaii feest. De gasten mogen om beurten de pinata een klap geven. Wie als eerste de vulling er uit laat vliegen, wint het spel. Tuf-Tuf levert ook de vulling met confetti, snoepjes of speelgoedjes.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl