Klantenservice

Hartjes | Liefde

Feestartikelen Hartjes | Liefde voor een Hartjes | Liefde feest

Vlinders in de buik, blozen, stralen als die ene jongen of meisje in de buurt is. Als tiener beleef je je eerste verliefdheid zeer intens. Het gelukkige gevoel is bijna verslavend. Je denkt er vrijwel de hele dag aan en tekent overal hartjes en cupido-pijltjes. Wat is er dan leuker dan een feestje met je vriendinnen waar hartjes en liefde centraal staan? Organiseer zelf of samen met je moeder een roze en roodgekleurde themaparty. Tuf-Tuf staat je bij met elk feestartikel hartjes en versiering hartjes dat je hartje begeert. Van slingers hartjes en ballon harten tot champagneglazen in hartvorm, lolly's en eetgerei in Hartjes, Liefde stijl.

Hier vind je Hartjes | Liefde producten:

Versiering hartjes voor een verjaardag, Valentijnsdag of ander romantisch moment

Het is ook leuk om je jeugdige geliefde te verrassen met de feestartikelen en versieringen in Hartjes, Liefde design. Bijvoorbeeld op zijn of haar verjaardag, tijdens Valentijnsdag of op een ander romantisch moment in je nog jonge leven. Met de versiering hartjes laat je zien hoeveel je van iemand houdt. De slingers hartjes spreken voor zich. Kijk zelf maar naar de wimpelslingers Sweet love met open hartjes op de vlaggen en de hartslingers met onderhanger in de vorm van een klein rood hart. Hartjes vullen de ruimte, met hangdecoraties, banieren, honyecomb ballen en waaiers en ballon harten.

Met een feestartikel hartjes van Tuf-Tuf toon je je liefde

Als je de dag heel speciaal wilt maken, laat je je lief de kamer binnenkomen door de deur, die is behangen met een roodfolie deurgordijn. Laat hem of haar vervolgens over een witte loper met hartjes motief en plaatsnemen in zijn of haar stoel, die versierd is met stoelslingers in de vorm van rode hartjes. De tafel is gedekt met een mooi rood tafelkleed, voor op tafel vind je bij Tuf-tuf.nl onder meer borden, servetten, kaarsjes en prikkers met hartjes design. Een passend feestartikel hartjes op jouw dag is een pinata, dat de vorm heeft van een rood hart. Speel met je gasten een spannend pinata spel, waarbij ze om beurten een klap op de pinata mogen geven of aan een van de touwtjes mogen trekken. Wie als eerste de vulling van confetti, klein speelgoed of snoepjes eruit laat vliegen, wordt gekroond tot winnaar. Het bij Tuf-Tuf verkrijgbare snoepgoed en speelgoed kun je ook gebruiken als afscheidscadeautje voor je gasten, verpakt in een mooie rode feestbox.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl