Klantenservice

Griezelfeest

Feestartikelen voor een Griezelfeest

Zombies zijn helemaal in, mede door de populaire tv-serie The Walking Dead en de filmtrilogie van Twilight. Een Griezel themafeest met zombies is daarom een schot in de roos. Tuf-Tuf heeft de juiste griezel feestartikelen en versiering om de verjaardag in griezel stijl onder hoogspanning te brengen. Kruip in de huid van een mythisch wezen, dat door magische krachten uit de dood is teruggebracht. En laat je gasten genieten van bijpassende versieringen als een ballon Zombie en feestartikelen als een verband met bloed van Tuf-tuf.nl.

Hier vind je Griezelfeest producten:

Van slingers Zombie tot een Horror Night vlag voor een geslaagd griezelfeestje

Een griezelfeest is in trek bij jong en oud. Reken maar dat een verjaardag met griezel thema als kinderfeest veel indruk maakt op de jeugdige gasten. Schep een spannende omgeving met slingers horror of zombie en een bloederige vlaglijn. Echt griezelig, en daarmee zeer geschikt voor het themafeest, is een Horror Night vlag met een hand die uit de grond tevoorschijn komt. Trek een passende vermomming aan, zoals een verband met bloed, en het feest kan beginnen.

Versiering Horror of Doodshoofd die voor een passende, duistere sfeer zorgt tijdens het themafeest

Een pikzwarte ballon, zwarte draaislingers, pompons en honeycomb ballen zorgen voor een duistere sfeer tijdens de party. Hang in de deuropening een deurgordijn van zwart folie en laat confetti in de vorm van metallic zwarte sterren neerdwarrelen. Iedereen is in zijn element. Laat je gasten eten van speciale doodshoofd borden met zwart bestek en laat ze drinken uit Zombie bekers. De tafel is gedekt met een plastic zwart tafelkleed en op tafel liggen Zombie servetten. Het kinderfeest in Zombie stijl kun je verlevendigen met het spel create kit kijkdoos Creepy. Of kies voor de Walking Zombie poppetjes, waar de kinderen hun eigen griezelverhaal mee kunnen uitbeelden. Een bijzonder feestartikel Zombie is het snoepzakje met snoepjes die in de mond verkleuren. Dit is ook leuk om na afloop van het kinderfeestje als afscheid aan de kinderen mee te geven.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl