Klantenservice

Disco & Popstar

Feestartikelen van Disco en Popstar voor een Disco feest

Als tiener wil je je verjaardag op geheel eigen wijze invullen. Een gezellig feest, samen met je vrienden en vriendinnen. Lekker chillen, zingen, dansen en wegdromen alsof je zelf die grote ster bent. Ga terug naar de 70-er en 80-er jaren met een swingend discofeest met alles erop en eraan. Ongeremd bewegen op de klanken van Earth Wind & Fire, The Trammps, The Pointer Sisters en The Jacksons. Kleed de verjaardag disco aan met een feestartikel disco en versiering disco van Tuf-Tuf, dat als toonaangevende en voordelige webshop voor pinata's, thema- en feest van alle markten thuis is. Je slaagt net zo eenvoudig voor slingers disco en een ballon disco als voor een opblaasbare microfoon, discopakje en discolamp.

Hier vind je Disco & Popstar producten:

Met versiering disco van Tuf-Tuf breng je de stemming er in

Je verjaardag disco begint met het uitzoeken van passende uitnodigingskaarten op Tuf-tuf.nl. Voor de aankleding van het tienerfeest kun je een brede keuze maken uit de op voorraad verkrijgbare versiering disco. Slingers disco met onderhanger, kleurige vlaglijnen met een lengte van 6 meter, hangdecoraties in disco fever stijl en een led ballon disco in meerdere kleuren. Maar er is nog veel meer. Wat te denken van swirls decoratie, disco cutouts, waaiers die de disco koorts opwekken, folie deurgordijnen, honeycomb ballen en een heuse discovlag met dansende artiesten? Het wordt een knalfeest.

Van een discopakje en bril tot een microfoon en pinata in disco stijl

Vraag al je vrienden en vriendinnen om hun meest coole outfit aan te trekken naar je verjaardag disco. Er zijn mooie discopakjes en zilveren discobrillen verkrijgbaar op Tuf-Tuf. Je kunt zelf voor opblaasbare of echo microfoons en saxofoons zorgen, in combinatie met onmisbare discolampen en led sticks die licht in het donker geven. Zing met je vriendinnen mee op de grootste discohits, terwijl de serpentine en confetti disco door de lucht vliegt! Een feestartikel disco is er ook als beker, bord, servet, neon rietje, tafelkleed en lichtgevende kaars. Je kunt op je tienerfeest leuke spelletjes doen. Verdeel de gasten in twee groepen en speel het American red cups spel. Of kies op Tuf-tuf.nl voor een pinata gitaar of pinata discobal de luxe. Dit zorgt voor de nodige pret. De aanwezigen proberen om beurten om de gitaar of disco kapot te slaan, of de vulling van confetti, snoepjes of speelgoedjes eruit te laten vliegen door aan het goede touwtje te trekken.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl