Klantenservice

Tienerfeest

Hier vind je Tienerfeest producten:

Feestartikelen voor tienerfeestje

Tiener zijn is voor de meeste mensen misschien wel de spannendste periode van hun leven. De overgang van kind naar volwassene biedt veel nieuwe ervaringen, maar gaat ook niet altijd even gemakkelijk. Des te meer is een tienerfeestje de moeite waard om er een knalfuif van te maken. En dat kun je eenvoudig bereiken dankzij de feestartikelen uit de online-shop van Tuf-Tuf. Of het nu gaat om een themafeestje voor een 11-jarige of een tienerfeestje voor een dame die de sweet 16 bereikt, je maakt van iedere verjaardag een onvergetelijke ervaring. Gaat het niet om een puur meidenfeest, maar mixen boys en girls door elkaar? Geef ze dan bijvoorbeeld een swinging retro-avond met een discofeest.

Wat kan je doen met een tienerfeestje?

Vanaf hun elfde zijn veel kinderen een gewoon kinderfeestje ontgroeid. Ze zijn dan klaar voor een echt tienerfeestje. In plaats van een dagje naar de dierentuin en snoeppakketjes wordt nu de garage omgebouwd tot feestruimte. Wat wel overblijft uit de tijd van de kinderfeestjes zijn de versieringen. Slingers, ballonnen en allerlei soorten feestdecoraties fleuren ook de meidenparty op of het feest ter ere van de verjaardag van een tienerjongen. Geef de tiener verder een cool feest in de stijl die hij of zij wenst. Heeft de jarige zijn verjaardag in de zomer, dan zijn Hawaii, beach of jungle goed uitvoerbare thema's voor in de tuin. Maar ook als het tienerfeestje binnen plaats moet vinden vanwege het jaargetijde dan zijn er talloze originele feeststijlen te bedenken. Of organiseer gewoon een tienerfeestje dat duidelijk laat zien dat het om de jarige job gaat. Neem daarvoor 'Happy Birthday'-decoraties in combinatie met feestartikelen die de leeftijd showen van de jarige.

Feestartikelen met Sweet 16 en Finally 16

Elke leeftijd is natuurlijk speciaal, maar voor Amerikaanse tieners is 16 echt bijzonder. Dan is het namelijk tijd voor hun eerste echte megaparty. Inmiddels is dit ook in ons land een trend geworden. Vooral meisjes hopen op een speciaal feest voor hun sweet 16. Voor een geslaagde decoratie kun je in ieder geval bij Tuf-Tuf terecht. Versier bijvoorbeeld de feestruimte met ballonnen en slingers met '16' erop. Verder kun je met een pinata het feest trendy decoreren voor een sweet 16 party. Houd je dochter niet van roze of wilt je zoon ook een aprty geven?! Finally 16 is is in het zwart met goud. Maak een chique tienerfeestje met het thema Finally 16.

Zuid-Amerikaanse quinceanera, de Sweet 15 tienerfeestje

Ook vanuit het buitenland overgewaaid is het sweet 15 feest. Dit feest stamt af van het Zuid-Amerikaanse quinceanera. Dit is een echt meidenfeest, waarin de jarige dame de overgang van meisje naar het vrouw zijn viert. Een mooie jurk en de kleur roze horen hier echt bij. Bij Tuf-Tuf vind je allerlei feestartikelen voor het tienerfeestje van de jongedame in de dop. Zorg dat je dochter zich echt een prinses voelt. Koop daarom niet alleen een mooie jurk voor haar, maar zet ook haar lievelingshapjes neer op een versierde tafel. Het is natuurlijk een voordeel als zij en haar vriendinnen van cupcakes houden, want dat is het ideale hapje om creatief mee om te gaan. Maar zo niet, in ieder geval hebben wij de roze bordjes, bestek en tafelkleed voor je. Zo houd je alles eenvoudig in de stijl die hoort bij een tienerfeestje als sweet 15 party!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl