Klantenservice

Actieve filters

  Taartdecoraties

  Met een echte mooie taart voelt de jarige zich extra jarig. Versier de taart met suikerdecoraties, prikkers, kaarsjes of ringen in het thema en zorg voor een wow-effect. Niet alleen voor een verjaardagstaart, maar ook voor een themafeest zijn onze taartdecoraties uitermate geschikt. 

  Hier vind je Taartdecoraties producten:

  Ze voelen zich écht jarig met een versierde taart

  Bij Tuf-Tuf vind je allerlei producten om een feest nog gezelliger te maken. Taartdecoraties kunnen van een feesttaart of van cupcakes iets bijzonders maken. Taart of cakjes kun je natuurlijk kopen, maar zelf maken hoeft niet moeilijk te zijn. Het is ook heel gezellig om als voorpret samen met je kind een taart of cake te bakken en te versieren. Kies voor een eenvoudig cakebeslag en eventueel wat slagroom. Wanneer je geen oven wilt gebruiken is een cheesecake of arretjescake een leuk idee, zoek het recept maar op internet. Met een bijzondere taartdecoratie, passend bij het thema van het feest, maak je er een echte blikvanger van.

  Van kleine taart figuurtjes tot 18cm grote taartfiguren

  Voor ideeën over een thema kijk je op de website van Tuf-Tuf. Meisjes zijn nog steeds gek op Frozen maar ook andere Disney-figuren, zoals Minnie Mouse, Vaiana, Sofia the First en de Disney Princessen zijn altijd goed. Jongens doe je vaak een plezier met Cars, Minions, Star Wars, Piraten of Voetbal. We hebben verschillende mogelijkheden voor een taartdecoratie. Heel handig is een eetbare suiker taartlaag in een thema, die je zo op elke eenvoudige taart legt voor direct effect. Er zijn taart lagen van de bekende Paw Patrol, Frozen, Star Wars, Minions, Spiderman, Cars, Minnie en Mickey Mouse. Maar ook een geweldige taart laag van een voetbal grasveld. Wanneer je kiest voor cupcakes, is er daarnaast een grote keuze aan eetbare cupcake toppers met allerlei vrolijke afbeeldingen. En wat denk je van bijpassende cupcake vormpjes, eventueel met bijbehorende cupcake prikkers. Dit is ook erg gezellig om op school uit te delen. Naast de cupcake prikkers zijn er ook cupcake topringen en deze zijn dan meteen een leuk cadeautje. Cupcake topringen en prikkers zijn er in het thema van jungle dieren, voetbal, aapjes, duiven en nog veel

  Het hoogtepunt van een verjaardagsfeest is natuurlijk het uitblazen van de taartkaarsjes

  Er is bij ons volop keuze, kleine gekleurde taartkaarsjes, maar ook één grote kaars in een thema. Kom bijvoorbeeld binnen met Darth Vader of Elsa en Anna van Frozen brandend op de taart. Daarnaast zijn er kaarsjes in de vorm van cupcake prikkers om bovenop de cupcake toppers te plaatsen. Iedereen mag dan zijn eigen kaarsje uitblazen. Tenslotte kun je hier terecht voor diverse plastic taartdecoraties, bijvoorbeeld voor Halloween, een communie of babyshower. Met een bijzondere taartdecoratie zorg je gemakkelijk voor een persoonlijke eyecatcher.

  ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl