Klantenservice

Roerstaafjes

Je wilt een verjaardag vieren en de drankjes en andere traktaties extra feestelijk uitserveren. Dat kan met een feestartikel als roerstaafjes. Tuf Tuf heeft leuke roerstaafjes met leeftijdsaanduiding, zodat alle gasten er aan herinnerd worden hoe oud de jarige is geworden. 

Hier vind je Roerstaafjes producten:

Je kunt op een kinderfeest roerstaafjes gebruiken om de gasten in een alcoholvrije mixdrank laten roeren. Op een volwassenenparty komen de originele roerstaafjes tot hun recht tijdens het serveren van koffie en thee, maar ook bij het eten van soep en vooral het drinken van een heerlijke cocktail. In dit laatste geval kun je als versiering bij de roerstaafjes bijvoorbeeld kiezen voor een thema als Hawaii feest of Beach party.  

Roerstaafjes in de vorm van een verkeersbord met leeftijdsaanduiding

Een feestartikel als roerstaafjes is er vooral voor een feest voor oudere kinderen en volwassenen. De drinkroerstaafjes staan mooi in een cocktailglas, met daarbij een schijfje citroen op de rand van het glas. De plastic roerstaafjes hebben aan de bovenzijde de vorm van een rond verkeersbord met rode rand, dat de leeftijdsaanduiding in zwarte cijfers omsluit. Het is op deze manier leuk proosten op je verjaardag. Of je nu 16 jaar bent geworden of 60 jaar, op Tuf-Tuf.nl vind je roerstaafjes voor alle leeftijden. je kunt ze ook gebruiken bij het vieren van je trouwdag. Bij een zilveren huwelijksfeest kies je gewoon de roerstaafjes met getal 25 uit het brede online assortiment.

Roerstaafjes die licht geven in het donker en bijpassende feestartikelen

Serveer tropische drankjes met roerstaafjes die licht geven in de schemering en het donker. Pas de verlichting hierop aan als je met de speciale cocktails de kamer binnenkomt of de achtertuin inloopt. De glow staafjes passen goed bij een Hawaii of Beach party. Ze zijn bij Tuf Tuf in sets verkrijgbaar, waarbij elk roerstaafje een andere kleur heeft. Dit geeft een extra mooi effect. Op een feest zijn roerstaafjes uitstekend te combineren met buigrietjes voor de aanwezige kinderen, die hiermee hun limonade of prik kunnen opdrinken. Je ontdekt neon- en fruitrietjes, naast rietjes met een bepaald thema als Voetbal, Animal Print, Circus, Frozen of Star Wars. Er zijn ook rietjes in een specifieke kleur voor als je een Feest op kleur wilt geven. Ideeën voor de versiering bij de roerstaafjes doe je op in de webshop van Tuf Tuf.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl