Klantenservice

Rietjes

Een goed georganiseerd feest zit hem in de details. Versier al je drankjes met leuke rietjes. Elk drankje vrolijkt op met feest rietjes in stijl. Rijg een paar verse stukjes fruit aan een satéstokje en zet dat in het glas, samen met een feestelijke rietje en de stemming komt er gegarandeerd in.

Hier vind je Rietjes producten:

Rietjes als spelactiviteit. Organiseer bijvoorbeeld een voetbal thema feestje voor je zoontje of je stoere meid, en versier met de bijpassende feestelijke rietjes.

Een leuke activiteit op het voetbal feestje is een spelletje. Een spelletje blaasvoetbal met rode en gele kaarten zorgt voor de nodige spanning. Het blazen doen de kids natuurlijk ook met de rietjes. Laat de winnaar met een medaille of echte beker naar huis gaan.

Vele traktaties zijn leuk om zelf te maken met rietjes. Zwarte rietjes zijn net poten van een spin, roze rietjes kan je gebruiken bij een vlinder. Bij Tuf-Tuf vind je vele rietjes met een thema. Zo zijn er Spideman,Star Wars,Transformer en Mickey Mouse rietjes voor de jongens. Frozen,Sofia the First,Minnie Mouse en Ballerina voor de meisjes. En tuurlijk kan je voor de stoere meiden en de lieve jongens ook alle thema's gebruiken.

Kleine kinderen knoeien veel minder wanneer ze door een rietje drinken. Ze zullen er nog meer van genieten als ze door een Bumba of Peppa Pig rietje mogen drinken. Het maakt de gelegenheid net iets vrolijker.Trouwens de kinderen vinden het ook erg leuk om sowieso door een rietje te drinken met hun favoriete figuur of thema op een vrije middag. Dus zorg dus voor een voorraad feestelijke rietjes in huis. De rietjes uit de feestwinkel van Tuf-Tuf zijn voor kinderen, maar zeker ook voor volwassenen leuk.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl