Klantenservice

Kommen - schalen

Mooie kleurige kommen en schalen voor een feestje

Maak je feesttafel af met de kommen en schalen in dezelfde kleur als het bestek of de versiering. De kommen, of kommetjes zijn geschikt voor o.a chips, nootjes, popcorn maar ook voor een soepjes, komkommertjes en worteltjes ;-). Naast de vele kleuren vind je ook kommen of schalen met een thema zoals mickey mouse of dinosaurus. Maak met de kommetjes en de schaaltjes het feestje af tot in de detail.

Hier vind je Kommen - schalen producten:

Voor complete tafeldecoraties ook kommen en schalen in het assortiment

Wil je een fantastische verjaardag organiseren, dan heb je ook stijlvolle, bijpassende tafeldecoratie nodig. Voor de hapjes en drankjes heb je een groot assortiment van praktisch en leuk servies om uit te kiezen. Naast bordjes en bekers kun je op Tuf-tuf.nl nog veel meer feestservies verkrijgen. Kies in de categorie tafeldecoratie bijvoorbeeld ook kommen en schalen voor soep, salade en meer. We hebben precies wat je nodig hebt in onze webshop, speciaal voor verjaardagdecoratie en feestartikelen.

Voor welke gelegenheden kommen en schalen bestellen?

Over het algemeen schaffen mensen vaak alleen bordjes, bekers en bestek aan voor feestjes. Kommen en schalen zijn echter ook verkrijgbaar als feestservies. Dankzij het veelzijdige aanbod van servies en tafeldecoraties kun je voor alle gelegenheden geschikte feestartikelen vinden bij Tuf-Tuf. Wil je meer dan alleen taart of eenvoudige hapjes en drankjes serveren, dan komen kommen en schalen erg goed van pas. Met het praktische maar stijlvol feestservies kun je zelfs een luxe meergangendiner verzorgen voor bruiloften en andere grote feesten.

Kies kommen en schalen in een toepasselijk kleurenthema

Alle feestartikelen in het assortiment zijn verkrijgbaar in vele kleuren en thema’s. Ook de kommen en schalen zijn in allerlei kleuren en prints te bestellen. Wil je voor je zoon of dochter een piratenfeest organiseren, kies dan de bijpassende schaal met piratenthema. Voor een gezellig boerderijfeestje is de schaal met koe-print een onmisbaar onderdeel van het servies. Voor volwassenfeesten zijn er leuke kommen en schalen verkrijgbaar in onder andere wit, grijs en zwart. Dankzij het handige overzicht heb je jouw gewenste kommetjes en schaaltjes zo gevonden.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl