Klantenservice

Kaarsen

Bij een verjaardag hoort een lekkere verjaardagstaart met kaarsen, die verwijzen naar de leeftijd van de jarige job. Je kunt daarbij kiezen voor een aantal kaarsjes dat correspondeert met de leeftijd van het feestvarken, of voor kaarsen in de vorm van één of twee cijfers, net hoe oud je partner of kind geworden is. 

Hier vind je Kaarsen producten:

Tuf Tuf heeft een feestartikel als kaarsen in alle kleuren, vormen en maten. Zowel geschikt voor een kinderfeest met kaarsjes en taart als voor een themaparty voor volwassenen. Van Voetbal en Frozen tot Angry Birds en Minnie Mouse. Je ontdekt in onze voordelige en inspirerende webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen tevens leuke Happy Birthday hoeden met versiering met kaarsen.

Kaarsen horen bij een kinderfeest met taart én bij een leuk themafeest

Een kinderfeest en kaarsen horen bij elkaar als Donald en Katrien Duck of als Woezel en Pip. Of je kind nu 1 jaar of 18 jaar wordt, Tuf Tuf heeft kaarsen die aan je wens voldoen. Gespikkelde kaarsen in de vorm van een cijfer die per stuk verkrijgbaar zijn. Ze zijn er in allerlei kleuren en ze hebben een verschillende kleurrand. Wil je dat de gasten naar de leeftijd van de jarige raden? Kies dan een kaars als vraagteken. Je vindt in onze overzichtelijke en klantvriendelijke online shop een feestartikel kaarsen, speciaal voor jongens of meisjes. Blauw voor je zoon, roze voor je dochter. Steeds met versiering op de kaarsen, variërend van bloemetjes en hartjes tot autootjes en treintjes. Je slaagt ook voor glitterkaarsen en voor kaarsen die een huwelijksjubileum aanduiden. Bijvoorbeeld goudkleurige kaarsen bij 50 jaar getrouwd.

Themakaarsen die aansluiten op de belevingswereld van je kind

Themakaarsen vormen een mooie aanvulling op de gekozen insteek voor een kinderfeest. Als je zoon van voetbal houdt, wordt hij vast blij van kaarsen in de vorm van wit-zwart geblokte ballen. Je dochter kun je verrassen met kaarsjes met Minnie Mouse figuren. Er is keuze te over. Minikaarsjes van Ninja Turtles en kaarsjes van Dinosaurus, Angry Birds, Skylanders, SpongeBob en Minions. Maar ook originele kaarsen die aansluiten bij themafeesten als Mustache Madness, Circus, Constructie of Boerderij. Bijzonder leuk zijn tevens de kaarsensets met houders in de vorm van een vliegtuig, raceauto of trein. Dat wordt extra smullen van de taart!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl