Klantenservice

Feeststerretjes

Feeststerretjes zijn ontzettend leuke accessoires om de verjaardagstaart er extra feestelijk te laten uitzien. Een feestartikel als feeststerretjes is een mooi alternatief of originele aanvulling op gewone kaarsjes op de taart. De jarige zal zich heel speciaal voelen als hij of zij de prachtige schittering van de brandende sterretjes aanschouwt. Je kunt voor een kinderfeest feeststerretjes gebruiken, maar ook voor een diploma-uitreiking, jubileumviering of speciale trouwdag. Tuf Tuf heeft superleuke feeststerretjes in de vorm van een cijfer om elke party mee op te vrolijken. 

Hier vind je Feeststerretjes producten:

Feeststerretjes in de vorm van een cijfer voor een verjaardag of huwelijksfeest De feeststerretjes met cijfer 0 tot en met 9 zijn een geweldige manier om te pronken met de leeftijd van je jarige zoon of dochter. Je kunt de cijfersterretjes solo gebruiken of als paar vanaf de leeftijd van 10 jaar. Een feestartikel als feeststerretjes past ook bij een 25 jaar, 40 jaar of 50 jaar huwelijk feest. Gewoon de twee cijfers naast elkaar op de feesttaart plaatsen, de sterretjes aansteken en klaar ben je. Je vindt bij Tuf Tuf tevens passende versiering bij de feeststerretjes. Bijvoorbeeld zilveren ballonnen, slingers, vlaglijnen en hangdecoraties bij een 25-jarig huwelijksfeest en gouden decoraties als versiering met gouden feeststerretjes bij een 50-jarig trouwfeest.

Feeststerretjes voor Oud en Nieuw en voor een themafeest Cupcakes

Je kunt de feeststerretjes creatief gebruiken. Niet alleen kun je een kinderfeest met feeststerretjes op de taart inkleden, maar bijvoorbeeld ook de Oud en Nieuw viering waarbij je het nieuwe jaar feestelijk inluidt met sprankelende feeststerretjes. Laat je fantasie gewoon de vrije loop. Verras je geliefde met feeststerretjes in hartvorm. Of benut de feeststerretjes om op zelf gemaakte cupcakes te plaatsen. Cupcakes is een van de vele themas in de online shop van Tuf Tuf. Het vinden van bijpassende versiering en feestartikelen is daarom geen enkel probleem. De feeststerretjes zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als bij gewone sterretjes het geval is. Ze branden volledig op en zijn een leuke decoratie op de verjaardagstaart, cupcakes of andere etenswaren die je tijdens het kinderfeest of themaparty aan de gasten voorschotelt

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl