Klantenservice

Actieve filters

  Confetti

  Geen feestje is uitbundig genoeg zonder confetti. Hier vind je dan ook confetti in allerlei kleuren en vormen, zodat je elk feestje nóg feestelijker kan maken. Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft, een overwinning bij een sportwedstrijd, voor alle gelegenheden is er leuke confetti te vinden in ons assortiment. Maar ook wie zijn geliefde wil verrassen met een regen aan hartjes kan hier bijvoorbeeld terecht.

  Hier vind je Confetti producten:

  Confetti, een klein feestarikel met een groots effect!

  Strooi confetti uit met de hand of gebruik een van de confetti shooters die je vindt in dit assortiment, om de surprise nog groter te maken. Je vindt hier zelfs pakketten met confetti van 100 gram tot 1 kilo, zodat je altijd genoeg in huis kan halen. De 1 kilo wordt vaak gebruikt voor het vullen van de pinata's. Hoewel de vraag is hoeveel confetti je in je huis wilt halen. De overige sterretjes, vormpjes en thema confetti zijn tussen de 14 en 34 gram. Van deze confetti kan je nooit genoeg hebben.

  Vier met confetti je verjaardag, versier met confetti je feest

  In het assortiment is er iets te vinden voor elke gelegenheid. Van de papieren gekleurde confetti tot confetti van folie materiaal. Van 14 gram tot 1 kilo. Van leuke Halloween vormen, sterretjes tot natuurlijk ook cijfers voor de leeftijd van de jarige job. Zo maak je een echte confetti verjaardag. Met een van de handige confetti shooters is de kleurexplosie helemaal compleet. Zo wordt het confetti feest pas echt lekker uitbundig! Of geef iedereen een handvol en strooi confetti met z'n allen uit. Zo kan iedereen bijdragen aan nog meer kleurige feestvreugde.

  Vele soorten confetti van papier tot folie

  Laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden die je hebt met deze confetti en bekijk welke het beste past bij jouw gelegenheid. Je kan natuurlijk ook verschillende soorten confetti combineren, om het geheel nog net iets uitbundiger te maken. Je strooit confetti op de tafel, bij het cadeautje voor dat je het verpakt, je stopt het in een pinata of strooit met z'n allen tijdens het zingen van 'er is er 1 jarige, dat kun je wel zien dat is ....' en de confetti valt neer op de jarige. Bekijk snel het uitgebreide aanbod van confetti en zorg dat jouw feestje er een wordt om nooit te vergeten. Vergeet niet om op het juiste moment een mooie foto te schieten. Zo heb je altijd een kleurige en uitbundige herinnering aan jouw allerleukste feestje!

  ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl