Klantenservice

Zomerfeest

Hier vind je Zomerfeest producten:

Heb je de zomer in je bol en heb je zin in een swingend Zomerfeest? De mogelijkheden hiertoe zijn eindeloos met de vele verschillende feestartikelen van Tuf-Tuf. Je organiseert net zo gemakkelijk een kinderfeest met Zomerfeest thema als een themaparty voor volwassenen, bijvoorbeeld een Beach Party of Hawaii feest. Je vindt voor elke invulling een feestartikel in Zomerfeest stijl en versiering met Zomerfeest uitstraling. Je ontdekt zomerse verkleedspullen naast een traktatie in lijn met het Zomerfeest thema. Alle artikelen in het brede zomerassortiment in onze voordelige webshop zijn op voorraad verkrijgbaar.

Volop variatiemogelijkheden voor een kinderfeest met Zomerfeest thema

Bij de zomer denk je aan zon, zee en strand. Dat zie je terug in de inspirerende themacollecties van Tuf-Tuf. Een kinderfeest in Zomerfeest stijl is eenvoudig in te vullen met allerlei originele feestproducten. Als het feest zich buiten afspeelt, maak je de kinderen blij met opblaasartikelen als een zwemring in de vorm van een krokodil, Hello Kitty of Winnie de Poeh. Met een dolfijnenbad, bloemenboot of Cars zwembad is waterpret ook gegarandeerd. Er is een handpomp voor het opblazen van het bad. Je slaagt ook voor een zwembroek Toy Story of een baby badpakje Mickey Mouse. De kleinere kinderen kunnen zich in de zandbak of op het strand vermaken met een feestartikel Zomerfeest als een emmerset, waar een prachtig kasteel van te maken is. Er zit een gieter, zeef, schep, harkje en twee vormpjes bij. Ter afscherming van de Zomerfeestplek kun je een zonnescherm plaatsen, met een afbeelding van Bol & Smik, Amika of Dobus. Als je een Zomerfeest met kinderen op het strand hebt, is het leuk om te vliegeren. Ze zijn bij Tuf-Tuf.nl verkrijgbaar in alle soorten en maten en met allerlei afbeeldingen.

Met de feestartikelen Zomerfeest van Tuf-Tuf vul je een complete party

Kinderen en volwassenen kunnen zich ook uitleven op een Zomerfeest met als thema Beach Party of Hawaii. Je ontdekt leuke versiering in Zomerfeest stijl en feestartikelen als tafelkleden borden, bekers, rietjes, prikkers en servetten om te gebruiken bij een traktatie Zomerfeest. Vul de ruimte met een opblaasbare banaan of flamingo en combineer dit met Hawaii slingers en slingers met ijsjes of slippers. Een scene setter vol palmbomen zorgt voor de juiste ambiance. Het aanbod is breed en veelzijdig. Kijk zelf maar. Je vindt net zo eenvoudig een opblaasbare surf cooler en Hawaii bar voor de drankjes als een Hawaii krans en rokje of pinata lachende zon, ijsje of teenslipper.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl