Klantenservice

Winter | Apres Ski

Hier vind je Winter | Apres Ski producten:

De winter is een mooie periode als er sneeuw valt en je heerlijk kunt schaatsen en skiën. Wie heeft er geen zin in een wintersportvakantie met een gezellige apres-ski erna? Je kunt echter ook buiten het koude seizoen genieten van wintersfeer en apres-skivertier. Organiseer gewoon thuis of op een andere plek een feest met Winter Apres-ski thema. Dat kan het hele jaar door, want Tuf-Tuf heeft als voordelige webshop in pinatas, thema- en feestartikelen een breed assortiment aan winterpretproducten. Van een feestartikel Winter Apres-ski als een pinata rendier tot versiering Winter Apres-ski in de vorm van een grote scène setter met even grote sneeuwpop afbeelding. Hiermee creëer jij je eigen winterwonderland.

Creëer een winters landschap met de versiering van Tuf-Tuf

Tuf-Tuf heeft de juiste accessoires om de schittering van de winter en de sfeer van apres-ski in de huiskamer te brengen. Met de versiering Winter Après-ski tover je de ruimte om in een fraai winters landschap. Een scene setter met afbeeldingen van sneeuwpoppen verandert de omgeving direct. Ze zijn er ook in combinatie met 30 decoratiekristallen. De kamerdecoratie van ijskristallen kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Je schept een magisch beeld met hangdecoraties in de vorm van sneeuwvlokken, die je mixt met dubbelzijdige vlaglijnen met ijspegels, miniwaaiers, led-ballonnen en honeycomb ballen. Hang nog een deurgordijn ?Let it snow? bij de entree en de setting voor een apres-skifeest is compleet. Het sneeuwt bij binnenkomst! V

Van een pinata en serviesgoed tot een traktatie in Winter Apres-ski stijl

Om voor iedereen duidelijk te maken waar het feest met Winter Apres-ski thema zich afspeelt, kun je markeetlint met de tekst ?Apres-ski? spannen. Het eten en drinken tijdens de themaparty kun je serveren van borden en uit bekers die net als de servetten en het bestek perfect bij de gecreëerde winterwereld passen. Om de gasten te vermaken, hoef je geen uitstapje te ondernemen. Kies bij Tuf-Tuf een leuk feestartikel Winter Apres-ski uit als een pinata rendier of pinata kerstman uit. De aanwezigen mogen deze met blinddoek om beurtelings proberen stuk te slaan, totdat de vulling van klein speelgoed, snoepjes of confetti in de vorm van sneeuwvlokken eruit knalt. De vulling is ook als traktatie in Winter Apres-ski te gebruiken, verpakt in een leuke feestbox.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl