Klantenservice

Welkom thuis

Hier vind je Welkom thuis producten:

Er zijn vele redenen voor het vieren van een thuiskomst. Je wilt bijvoorbeeld je geliefde of kind verwelkomen na een lange reis, na een studie of werkperiode in het buitenland of na een uitzending als militair naar een vredesmissie. Wat de reden ook is, met een feest Welkom thuis geef je je partner, zoon of dochter een warme ontvangst. Tuf-Tuf helpt je aan de juiste invulling en aankleding van de vrolijke welkomstparty. Elk feestartikel Welkom thuis en versiering Welkom thuis in onze voordelige en inspirerende webshop draagt er aan bij dat de thuiskomer zich direct weer op zijn plek voelt op Hollandse bodem.

Zorg voor een groots onthaal met leuke versiering Welkom thuis

Niets zo fijn als weer thuiskomen in je vertrouwde omgeving en een groots onthaal te krijgen. Plaats voor de thuiskomer een deurbord of huldeschild met Welkom thuis tekst en afbeeldingen van een koe in de wei, een molen en tulpen. Ofwel een typisch Hollands landschap. Dat voelt meteen vertrouwd. In het brede assortiment versiering Welkom thuis van Tuf-Tuf.nl ontdek je ook meterslange vlaggenlijnen en banners in hetzelfde design, naast letterslingers, hangdecoraties met vrolijk bloemmotief en ballonnen in meerdere kleuren met Welkom thuis tekst.

Begroet je partner of kind met originele feestartikelen van Tuf-Tuf

Je mag je partner of kind gerust laten weten hoe blij je bent dat hij of zij weer thuis komt. Een kroonschild oogt als een luxe feestartikel in Welkom thuis stijl, maar is zeer voordelig te verkrijgen. Dat geldt ook voor een feestpakket Welkom thuis, dat bestaat uit een spandoek en verschillende vlaggenlijnen. Een origineel feestartikel is een deurposter met ballonnenopdruk, die je helemaal kunt personaliseren met een eigen tekst. Het feest Welkom thuis kun je met de hulp van Tuf-Tuf precies invullen hoe je wilt. Je kunt een themafeest geven of een feest op kleur en je vindt van alles om de speciale dag extra cachet te geven. Serviesgoed om een traktatie bij het Welkom thuis te serveren, maar ook vele verschillende soorten pinatas om met zn allen een spel te spelen. De pinata vul je met snoep, confetti of klein speelgoed. Je hangt deze op, waarna de gasten om de beurt geblinddoekt moeten proberen om de gevulde pinata stuk te slaan, zodat de traktatie in Welkom thuis sfeer eruit vliegt.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl