Klantenservice

Sinterklaas

Hier vind je Sinterklaas producten:

Sint-Nicolaas was in de vierde eeuw een heilige bisschop uit Myra, voor jonge kinderen is de goedheiligman nog steeds een legende. Jaarlijks wordt vol verwachting uitgekeken naar de komst van de stoomboot uit Spanje. Vol verwachting klopt het kinderhart of Sinterklaas en zijn Pieten mooie cadeautjes hebben meegebracht. De Sinterklaastijd is een even spannende als leuke periode in het jaar, waar je kind helemaal in opgaat. Organiseer daarom een kinderfeest met Sinterklaas thema en maak gebruik van het brede en voordelige assortiment aan feestartikelen en versiering in Sinterklaas stijl van Tuf-Tuf. Van vlaggenlijnen tot verkleedspullen, van serviesgoed tot een traktatie Sinterklaas als beloning voor het zingen van Sinterklaasliedjes.

Een voordelig pakket aan versiering met Sinterklaas thema

Tuf-Tuf maakt het je als klantvriendelijke en voordelige webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen gemakkelijk met een aantrekkelijk aanbod aan versiering in Sinterklaas stijl. Je kunt kiezen voor een versierpakket met slingers, vlaggenlijnen, ballonnen en banners met Sint opdruk, of zelf decoraties bij elkaar zoeken. Bijvoorbeeld een banier met Sint en Piet afbeelding die een hele muur vult, een wimpel van stof ter verwelkoming van de Sint, decoratiespiralen, raamstickers, letterslingers en slingers met kleine Pietjes als onderhanger. Ga je naar de intocht van Sinterklaas? Vergeet niet om zwaaivlaggetjes mee te nemen om de goedheiligman en zijn Pieten te verwelkomen.

Een feestartikel Sinterklaas voor tijdens en na afloop van het kinderfeest

Op het kinderfeest met Sinterklaas thema mogen pepernoten natuurlijk niet ontbreken. Tuf-Tuf heeft leuke pepernootschalen met Sinterklaas of Piet. Deel de pepernoten uit in bedrukte pepernootbakjes. Om hierna de dorst te lessen, zijn er kleurige kartonnen Sint en Piet bekers. Maak de feesttafel compleet met een tafelkleed, borden, prikkers en servetten met Sinterklaas en Piet afbeelding. Je maakt je kind helemaal gelukkig met een Piet baret, pruik en schminkset, of een sjaal en muts in de kleuren rood en geel en Sinterklaasafbeelding. En dan wordt het tijd voor de cadeautjes! Tuf-Tuf.nl helpt je tevens aan een mooie Sinterklaas jutezak die je nog jaren kunt gebruiken. Tuf-Tuf voorziet je ook van een feestartikel in Sinterklaas stijl voor de afsluiting van het kinderfeest Sinterklaas. Sint, Piet en het paard Amerigo figureren op de speciale feestzakjes, die je als bedankje aan de kinderen kunt meegeven. Vul deze zakjes met een originele traktatie Sinterklaas als snoepjes of klein speelgoed, die ook in onze inspirerende webshop verkrijgbaar zijn.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl