Klantenservice

Pasen

Hier vind je Pasen producten:

Seizoensfeest

Pasen is misschien wel het mooiste seizoensfeest dat er is. Na de donkere en gure dagen is het licht terug gekomen. De dagen zijn nu zelfs langer dan de nachten. Dit moeten we vieren. Geel en groen zijn de traditionele kleuren die passen bij de viering thuis. Een typisch feestartikel met Pasen is natuurlijk het ei. Maar ook de paashaas, de kuikentjes en de paastak horen erbij. Zoek een mooie gebogen tak voor je versiering met Pasen, of koop er een bij de bloemist of het tuincentrum. De tak van een hazelaar is het allermooiste, maar sommige mensen zijn allergisch voor het stuifmeel. In dat geval kun je beter een andere tak nemen. Versier de tak met houten eitjes en met schuimkransjes. Als je water in de vaas doet, heb je zelfs nog kans dat de tak gaat uitbotten.

Ontbijten

Met Pasen ontbijten we lekker laat. Daarom noemen we het een Paasbrunch - een combinatie tussen lunch en breakfast. Hier horen verse sapjes, croissantjes en geverfde eieren bij. Maar de aankleding van de tafel is ook belangrijk. Kleine kinderen maak je gelukkig met bordjes en bekertjes met haasjes en paaseieren. Bovendien maak je jezelf ook gelukkig met dit wegwerp servies, want de ontbijttafel is weer heel vlug afgeruimd. Zorg voor een grote stapel servetten bij de brunch: gele, groene of bedrukte servetten, die speciaal voor de versiering met Pasen gemaakt zijn.

Decoratie

Op de tafel horen ook veel bloemen. Narcissen in vazen of in potten zorgen voor dat vrolijke lentegevoel. Een slinger met gele vlaggetjes is een feestartikel voor Pasen dat je meerdere jaren achter elkaar kunt gebruiken.Zie je wel eens een etalage met schattige, donzige kuikentjes in dit jaargetijde? Natuurlijk willen je kinderen die meenemen naar huis, maar leg ze uit dat dit misschien niet zo'n goed idee is als je geen grote tuin hebt. Kleine kuikentjes groeien snel op en hebben een grote, ruime ren nodig waar ze veilig rond kunnen scharrelen.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl