Klantenservice

Oud en Nieuw

Hier vind je Oud en Nieuw producten:

Vuurwerk, oliebollen, appelflappen en champagne. Het hoort allemaal bij Oud en Nieuw. De jaarwisseling is de perfecte gelegenheid om een themafeest te houden. Daarbij hoort natuurlijk ook een mooie en originele aankleding van de oudjaarsparty. Tuf-Tuf heeft als voordelige en vertrouwde webshop in pinatas, thema- en feestartikelen alles in huis om Oud en Nieuw van de juiste glans te voorzien. Van serviesgoed tot slingers, van knallers tot een traktatie Oud en Nieuw. Elk feestartikel in Oud en Nieuw stijl en versiering met Oud en Nieuw thema draagt bij aan een vrolijke afsluiting van het jaar en start van het nieuwe jaar.

Versiering om de Oud en Nieuw viering extra feestelijk te maken

Een feest tijdens Oud en Nieuw is van alle tijden. In alle verschillende culturen wordt het nieuwe jaar feestelijk ingeluid. In onze westerse wereld valt oudejaarsavond op 31 december, maar voor meer dan de helft van de wereldbevolking geldt een andere datum voor het begin van het nieuwe jaar. Wat echter altijd gelijk is, is dat iedereen de jaarwisseling in een zo leuk mogelijke setting wil beleven. Tuf-Tuf heeft daarvoor passende versiering in Oud en Nieuw stijl, zoals ballonnen, slingers, lampionnen met sterren, banners en scène setters.

Feestartikelen Oud en Nieuw van Tuf-Tuf voor een onvergetelijke jaarwisseling

Bij Oud en Nieuw hoort lekker eten en drinken. Je kunt de eettafel voorzien van een stijlvol tafelkleed en de tafel dekken met tafeldecoraties, borden, bekers, bestek en servetten uit het brede assortiment van Tuf-Tuf. Je vindt serviesgoed dat aansluit bij de Oud en Nieuw viering, maar je kunt ook kiezen voor een feest Oud en Nieuw op kleur. Een originele traktatie tijdens Oud en Nieuw voor de kinderen ontdek je in onze categorie Uitdeelspeeltjes en snoep. Het is leuk om op deze speciale dag een vrolijke outfit aan te trekken. Met een brede keuze aan hoedjes, maskertjes, roltongen, minihoorns, tiaras en boas kom je altijd goed voor de dag. Of je de jaarwisseling nu thuis viert of naar een groot feest gaat. Tuf-Tuf denkt met je mee om Oud en Nieuw tot een gezellige avond te maken. Ook met een feestartikel Oud en Nieuw voor als de klok bijna twaalf uur s nachts slaat. Denk aan Photo Booth Props om een leuke gezamenlijke foto te maken, een serpentine pistool popper en werpconfetti. Gelukkig Nieuwjaar!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl