Klantenservice

Lentefeest

Hier vind je Lentefeest producten:

Mei is per traditie de maand van de communiefeesten. Gelovige kinderen vieren dan een voorname mijlpaal in hun leven. Voor wie niet gelooft in een God, is er als alternatief het Lentefeest. Dit feest voor 6- en 12-jarigen mag zich in een toenemende belangstelling verheugen. Niet alleen bij atheïstische kinderen maar ook bij katholieke kinderen en hun ouders. Tuf-Tuf heeft een speciaal assortiment feestartikelen Lentefeest en versiering Lentefeest in de overzichtelijke en voordelige webshop, om dit feest invulling te geven.

Van vlaggenlijnen tot een traktatie in Lentefeest stijl

Elk feestartikel met Lentefeest thema draagt de vrolijke lentekleuren groen, geel en oranje. Vrolijke versiering in Lentefeest kleuren voor je kinderfeest Net zoals bij een communie wordt bij het Lentefeest een ritueel moment in het leven van het kind gevierd. Op 6-jarige leeftijd wordt de kleutertijd ingeruild voor het eerste leerjaar op school. Op 12-jarige leeftijd vindt de overgang naar de middelbare school en naar adolescentie plaats. Het Lentefeest vindt op scholen plaats, maar je kunt ook gewoon thuis een kinderfeest met Lentefeest thema organiseren. Tuf-Tuf helpt je zowel aan passende versiering in Lentefeest kleuren als aan elk feestartikel in Lentefeest stijl dat je maar wenst. Te beginnen met uitnodigingskaarten met Lentefeest opdruk. Het Lentefeest thema kun je op de feestdag zelf duidelijk tot uiting laten komen met letterslingers, hangdecoraties, ballonnen, meterslange vlaggenlijnen en slingers met onderhanger in de kleuren groen, geel en oranje en Lentefeest tekst.

Een feestartikel Lentefeest van Tuf-Tuf om een mijlpaal van je kind te vieren

Bij een kinderfeest met Lentefeest thema hoort lekker eten en drinken en het geven van cadeautjes aan degene die 6 of 12 jaar is en een nieuwe stap in zijn of haar leven zet. Tuf-Tuf heeft tafelkleden, borden, bekers, rietjes en bestek in vrolijke lentekleuren, evenals servetten met Lentefeest afbeelding. Op deze wijze serveer je een traktatie Lentefeest in stijl. Voor hartige hapjes als blokjes kaas en plakjes worst zijn er prikkers in hetzelfde design verkrijgbaar. De eettafel wordt extra vrolijk met de fleurige tafeldecoratie in bloemvorm. Wie liever een communiefeest wil geven, kan hiervoor ook bij Tuf-Tuf terecht. Je vindt een breed en voordelig assortiment aan inspirerende feestartikelen communie en versiering communie, zowel in wit en zilver als kleurrijk. Zo is er voor elk kind een bijzonder feest om naar uit te kijken

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl