Klantenservice

Koningsdag

Hier vind je Koningsdag producten:

Op Koningsdag kleurt alles oranje en rood-wit-blauw. Deze nationale feestdag ter ere van de verjaardag van koning Willem-Alexander staat bol van de festiviteiten. Bijna iedereen is vrij, de vrolijkheid regeert. Iedereen wil oranje kleding dragen en allerlei andere oranje accessoires ergens ophangen, neerzetten of bij zich dragen. Tuf-Tuf voorziet in deze behoefte met een breed en voordelig assortiment aan feestartikelen en versiering in Koningsdag stijl. Uitstekend te gebruiken op de vrijmarkt, op een feestplein of als invulling van een kinderfeest met Koningsdag thema. Thuis of op school. Met het inspirerende aanbod op onze website voor pinatas, thema en feestartikelen is het op 27 april Oranje Boven en de Nederlandse driekleur dat de klok slaat!

Vier Koningsdag in stijl met de leuke versiering van Tuf-Tuf

Koningsdag vieren doe je in stijl met een keuze uit de overzichtelijke collectie van Tuf-Tuf. Met de versiering Koningsdag kun je alle kanten op. Je vindt franje slingers zowel in oranje als in rood-wit-blauw, naast vlaglijnen met kroontjesafbeelding, puntvlaggetjes, brandvertragende draaislingers en deurgordijnen. Deze mooie decoraties kun je combineren met oranje bloemslingers, ballonnen (met draagstaafjes) en honeycomb waaiers en ballen. Om de feestplek af te zetten, kun je gebruikmaken van oranje markeerlint. Heel mooi en onderscheidend zijn de draaiguirlandes van pvc materiaal.

Een origineel feestartikel op Koningsdag in oranje of rood-wit-blauw

Elk feestartikel op Koningsdag dient in de eerste plaats oranje of anders rood-wit-blauw te zijn. Dat zit je goed bij Tuf-Tuf.nl. Je kunt oranje zwaaivlaggetjes mee naar een koningsdagfeest nemen, met daarbij confetti staafjes voor als het feest echt losbarst. De toeters XL Holland en minihoorns komen dan ook van pas. Zowel voor een kinderfeest met Koningsdag thema als een feest buitenshuis zijn er borden, bekers, bestek, servetten en parasolprikkers in oranje of rood-wit-blauw verkrijgbaar voor een traktatie in Koningsdag stijl. Op Koningsdag hoef je er niet op je alledaags uit te zien. Integendeel. Het mag best een beetje over de top. In dat beeld past een oranje pruik, hanenkam, achtpondspet of cowboyhoed van Tuf-Tuf. Je haar spuit je in dezelfde kleur met oranje hairspray. In geval je thuis een koningsdagfeest geeft, kun je deze party afsluiten met een feestartikel Koningsdag in de vorm van een oranje feestbox. Deze vul je met een traktatie met Koningsdag thema. Kijk hiervoor eens rustig rond in de categorie uitdeelspeeltjes en snoep op Tuf-Tuf.nl.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl