Klantenservice

Kerstmis

Hier vind je Kerstmis producten:

Maak van Kerstmis dit jaar extra speciale feestdagen. Of er sneeuw valt of dat je kunt schaatsen, daar heb je in deze decemberdagen geen invloed op. Maar wel op een bijzondere invulling van dit gezellige feest dat door velen wordt gevierd. Compleet met lekker eten en drinken. Zorg voor een magisch kerstfeest met een feestartikel Kerstmis en versiering Kerstmis van Tuf-Tuf, de inspirerende en voordelige webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen. Of je nu van plan bent om Kerst met volwassenen te vieren of een kinderfeest met Kerstmis thema te houden, je vindt altijd leuke en originele feestproducten om de kerstdagen tot een hoogtepunt te maken.

Roep het warme gevoel van de kerstdagen op met leuke versiering Kerstmis

Met het brede aanbod aan versiering Kerstmis zorg je binnen korte tijd voor een winters decor, dat het warme gevoel van de kerstdagen oproept. Slingers zijn een essentieel onderdeel van de kerstuitstraling. De sneeuwvlokken komen terug in de hangdecoraties, de kristallen in de raamdecoraties en de ijspegels in de vlaggenlijnen. En als je het bij binnenkomst wilt laten sneeuwen, hang je een ?Let it snow? deurgordijn op. Wil je er ook sneeuwpoppen bij? Deze staan afgebeeld op de kleurige ballonnen. De scène setters met meer dan anderhalve meter hoge sneeuwpoppen voor tegen de muur roepen acuut een winters beeld op. In combinatie met 30 decoratie kristallen, is je kerstomgeving helemaal af.

Feestartikelen Kerstmis om te verkleden, als traktatie en als gebruiksvoorwerp

Wat is Kerst zonder een kerstboom? Deze staat waarschijnlijk ergens op een prominente plek in de huiskamer te pronken. Tuf-Tuf heeft ook kerstbomen als feestartikel Kerstmis, in de vorm van een grote deurversiering. Samen met een kerstdeurhanger vormt dat een mooi geheel. De kleuren rood en groen passen bij Kerstmis. Je kunt de feesttafel voor de traktatie met Kerstmis in stijl aankleden met een tafelkleed, borden, bestek, bekers en servetten met kerstthema. Als je een kinderfeest Kerstmis geeft, is het helemaal leuk om een al dan niet lichtgevende kerstmutsen, haarbanden met sneeuwpoppen of kerstjurkjes uit te zoeken. Speel een pinata spel tijdens Kerstmis. Je vindt pinatas in de vorm van een kerstman, rendier en snoepstok. De kinderen mogen een speciale kerstsok ophangen, die de kerstman vervolgens vult met geschenken. Bij een kinderfeest Kerstmis kun je er voor kiezen om alle aanwezige kinderen naar huis te laten gaan met een feestbox met Kerstmis look. Hier kun je als verrassing een traktatie in Kerstmis stijl in stoppen.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl