Klantenservice

Halloween

Feestartikelen Halloween, van griezelsnoep tot enge versieringen met bloed en doodshoofden

Hier vind je Halloween producten:

Het is de laatste dag van oktober, een griezelige en spookachtige dag. Want het is Halloween! Dit uit Amerika overgewaaide griezelfeest wordt de laatste jaren steeds populairder in Nederland. Speel daarop in met het organiseren van een kinderfeest met Halloween thema. Je zult je verbazen over het brede en voordelige assortiment aan feestartikelen en versiering in Halloween stijl. Van slingers tot pinatas, van een zoete traktatie Halloween tot allerlei verkleedspullen. Zodat de kinderen zich kunnen tonen als zombie, vampier, heks, boze geest of mummie. Met elk feestartikel Halloween in onze overzichtelijke en inspirerende webshop jaag je iedereen de stuipen op het lijf!

Schep een duistere sfeer met versiering in Halloween stijl

Tijdens Halloween verkleden kinderen zich en gaan ze in het donker de straat op, om met een uitgeholde en verlichte pompoen bij mensen aan te bellen en een snoepje in ontvangst te nemen. Deze traditie is tegenwoordig uitgebreid met complete Halloweenfeesten voor alle leeftijden. Met de versiering in Halloween stijl van Tuf-Tuf.nl breng je de kinderen direct in de juiste stemming. Alles wat eng is, komt langs in het aanbod aan ballonnen, vlaggenlijnen, slingers, lampionnen en hangdecoraties. Bebloede vampiertanden, skeletten, zwarte spinnen, spoken, geesten en griezels als Mr. Bones. Enge posters voor aan de muur, Halloween wegwijzers en horror markeerlint om de Halloweenplek af te bakenen.

Feestartikelen Halloween, van verkleedspullen tot pinatas en griezelsnoep

Met elk feestartikel Halloween schep je een duisterder sfeer. Wat te denken van een witte loper met bloed en raamdecoratie met vleermuizen? Je kunt het net zo eng maken als je wilt, afhankelijk van de leeftijd van de verjaardagsgasten. Tafeldecoratie in Halloween stijl valt bij iedereen in de smaak. Net zoals een verkleedpartij. Ieder kan zijn eigen rol spelen. Als vampier, als duivel, als wandelend skelet of als heks. Tuf-Tuf heeft de maskers, pakken en accessoires om een andere identiteit aan te nemen. Je ontdekt op je speurtocht ook Halloween pinatas, die je zowel ter decoraties als spelelement kunt gebruiken. Wie slaat de pinata als eerste stuk, zodat de vulling met snoepjes, speelgoedjes of confetti eruit komt?

Een kinderfeest Halloween sluit je af in stijl met een bedankje aan alle jonge gasten in de vorm van een met heksen en spoken bedrukte feestbox, die je kunt vullen met een originele traktatie in Halloween stijl. Bijvoorbeeld snoep dat eruit ziet als een tong, een snoepzakje Draculatanden of botten, een lolly van hersenen, Halloween tattoos of plakgriezels.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl