Klantenservice

Allerzielen |Dag van de doden

Hier vind je Allerzielen |Dag van de doden producten:

Allerzielen, de dag van de doden, is een traditie die door steeds meer mensen wordt gevolgd. Op deze dag herdenken en eren wij de overledenen. De nabestaanden plaatsen bloemen op het graf, hangen een kruisje op tijdens een eredienst in de kerk of komen samen tijdens een Allerzielenviering bij het crematorium. Je kunt ook thuis een kinderfeest Allerzielen, Dag van de doden houden.

Tuf-Tuf helpt je met een feestartikel Allerzielen, Dag van de doden en versiering

Allerzielen, Dag van de doden. Je kunt de kinderen goed het feest van alle zielen laten ervaren, want je vindt in onze voordelige en klantvriendelijke webshop zowel slingers, maskers als een traktatie in Allerzielen, Dag van de doden stijl.

Laat je kinderen en hun vriendjes kennismaken met Allerzielen

Allerzielen is een van oorsprong rooms-katholiek feest, dat al sinds de twaalfde eeuw wordt gevierd op de dag na Allerheiligen. Het meest intensief in Zuid-Europa en Latijns-Amerika, maar de laatste jaren neemt de Allerzielenviering ook in Nederland een steeds belangrijker plaats in. Je kunt je kinderen en hun vriendjes of vriendinnetjes met dit gedenkfeest laten kennismaken door een kinderfeest Allerzielen, Dag van de doden te organiseren. In het brede assortiment versiering Allerzielen, Dag van de doden ontdek je onder meer slingers in de vorm van zwarte en witte schedels, lampionnen van verschillende afmetingen en uiteenlopende decoratie swirls. Met grote scène setters en banners met schedel- en geraamteafbeelding langs de muur zorg je voor de juiste setting en sfeer op dit bijzondere themafeest.

Feestartikelen van Tuf-Tuf om de Dag van de doden te herdenken en vieren

Kinderen willen zich kunnen identificeren met het thema van Allerzielen. Elk feestartikel Allerzielen, Dag van de doden van Tuf-Tuf is daarop afgestemd. Afbeeldingen van geplastificeerd karton met afbeelding van een schedel, maar ook maskers voor de jonge gasten om een rollenspel te spelen rond het thema dood en het herdenken van de overledenen. Voor meisjes ligt er een speciale tiara kroon in Allerzielen stijl klaar. Het speciale feest verdient een even speciaal slot. Geef de kinderen na afloop een cellofaan feestzakje mee in de vorm van een skelethand en stop daar een leuke traktatie in Allerzielen, Dag van de doden thema in. Zo zullen zij zich deze dag extra goed herinneren.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl