Klantenservice

Seizoensfeest

Hier vind je Seizoensfeest producten:

We vieren al eeuwen feesten die horen bij bepaalde seizoenen van het jaar. Hoewel sommige tradities verdwijnen of afzwakken, blijven onder andere Sint Maarten, Sinterklaas, kerstmis, oud en nieuw en carnaval stevig op onze feestagenda staan. Daarbij komen er in onze cultuur ook nieuwe feesten bij. Zo gaan wij tegenwoordig in het najaar op zoek naar griezel aankleding voor Halloween of versierde doodskoppen voor Allerzielen. Ook bedenken we zelf leuke party's die bij een bepaald seizoen passen. Wat denk je bijvoorbeeld van een Hawaii feest in de zomer? Of organiseer een après-ski bij je thuis in de winter.

Om de juiste sfeer te creëren heb je het juiste feestartikel nodig

Zo hoort een lampion echt bij Sint Maarten en maken we de huiskamer extra feestelijk met een Sinterklaas versiering als de goedheiligman komt. Om een succes van je seizoensfeest te maken, vind je allerlei feestartikelen bij Tuf-Tuf. Om je te helpen met rake feestversieringen geven wij je alvast een paar tips. Hoewel een doodskop er misschien niet feestelijk uitziet verhoogt het wel de feestvreugde voor Halloween. Via ons assortiment kun je je Halloween feest tot in de puntjes decoreren. Zo hebben wij allerlei tafeldecoraties voor Halloween: van met doodskoppen versierde bordjes tot en met griezelige kaarsen. Ook vind je griezel aankleding voor de feestruimte. Met Halloween ballonnen en slingers heb je zo de juiste griezelsfeer te pakken.

Vier de seizoen en geef ze extra kleur

Ga je een feest geven vanwege Allerzielen? Met versierde schedels aan de muren en wanden in de vorm van slingers en lampionnen geef jij een mooi eerbetoon aan de doden. Sinterklaas en Sint Maarten zijn echte kinderfeesten. Meestal kijken de kleintjes al weken uit naar het moment dat ze 's avonds met hun lampion de straat op mogen om zingend langs de deuren te gaan. Een belangrijk onderdeel van de voorbereiding is het uitzoeken van de lampion. Voor dit feestartikel vind je bij Tuf-Tuf allerlei variaties. Zo vind je lampions in de vorm van bekende stripfiguren of gewoon in een effen kleur. De goedheiligman voelt zich extra welkom met een vrolijke Sinterklaas versiering in de huiskamer. Ballonnen, slingers en een banier stemmen hem vast goedgezind om veel cadeautjes uit de delen. Laat de kids chocolademelk drinken uit speciale Sint- en Pietbekers en pepernoten eten uit kleurrijke pepernootbakjes. Ook voor volwassenen bieden de verschillende seizoenen genoeg redenen om te feesten. Hoewel kerstmis ook iets is waar kinderen naar uitkijken, is het het hét moment voor volwassenen om te genieten van een extra mooi gedekte tafel en een sfeervolle versierde omgeving. Met het juiste feestartikel maak je het kerstfeest nog mooier. Hang bijvoorbeeld een kleurrijke kerstsok aan de wand of zet een kerstmuts op. Tot slot willen wij je nog tippen voor een heel ander soort feest: een die het beste past bij de zomer. Hoewel? Een Hawaii feest kun je ook heel goed in de winter geven. Begin bijvoorbeeld het nieuwe jaar heel zonnig en geef een oud en nieuwparty in Hawaii-stijl. Met onze artikelen voor een beachparty moet dat zeker lukken!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl