Klantenservice

Zelfmaak artikelen

Hier vind je Zelfmaak artikelen producten:

Versieringen om zelf in elkaar te zetten

Het vieren van een verjaardag of kinderfeest is al leuk, het zelf in elkaar zetten van de feestartikelen en versiering is nog leuker. Met de zelfmaak feestartikelen van Tuf Tuf heb je al veel voorpret bij de invulling en aankleding van het feest. Bovendien kun je versiering met zelfmaak feestartikelen helemaal op maat maken en naar eigen wens over de feestruimte verdelen. Je kunt een kinderfeest met zelfmaak feestartikelen opvrolijken als kettingslingers, kwastslingers, pompons en ballonnen. Je vindt het bewijs in onze voordelige en klantvriendelijke webshop.

Vrolijk je kinderfeest op met zelfmaak feestartikelen van Tuf Tuf

Originele zelfmaak feestartikelen zorgen voor een speciaal decor van je verjaardags- of jubileumfeest, communieviering of schoolparty. Wat te denken van papieren kettingslingers met stippen die eenvoudig en snel in elkaar te zetten zijn? Tuf Tuf heeft ze in meerdere kleurcombinaties op voorraad in het brede online assortiment aan pinatas, thema- en feestartikelen. Ook heel leuk zijn de kwastslingers van papier, waar je zelf bijpassende honeycomb ballen en waaiers of pompons in alle kleuren bij kunt zoeken. Er zijn pompons om zelf uit elkaar te trekken. Een instructie wordt meegeleverd. Zo geef je de versiering met zelfmaak feestartikelen een persoonlijke touch. Tuf Tuf helpt je gelijk aan slingerhaakjes en zuignapjes om de decoraties op te hangen. Met zelfmaak feestartikelen zorg je voor een bijzondere uitstraling Een zelfmaak feestartikel van Tuf Tuf onderscheidt zich door de originaliteit en bijzondere uitstraling. Reken maar dat een transparante ballon waar je zelf confetti in kunt doen opvalt bij de aanwezigen. De confetti is tevens in onze klantvriendelijke webshop verkrijgbaar.

Zoek je iets aparts en creatiefs voor je feest?

Ga dan voor een ballonset om zelf in elkaar te knutselen. Je vindt ze in de vorm van een octopus, een vlinder of vrolijk figuurtje voor als er een kindje geboren is. Blauwe ballonen met gezichtje bij de geboorte van een jongen en roze ballonnen met smiley bij de komst van een meisje. Je kunt met ballonnen ook zelf een ballonboog maken in elke kleur die je wenst. Leuk bij een Welkom thuis feest, huwelijksjubileum of Feest op kleur. Als je partner, vader of moeder 50 jaar wordt, kun je met allerlei feestartikelen van Tuf Tuf zelf een Abraham of Sarah pop samenstellen. De opblaaspop of stoffen pop wordt kaal geleverd. Maak de pop helemaal zelf af met leuke feestartikelen als een masker, bolhoed, snor, Hawaii krans, sjerp en wandelstok. Je doet voldoende inspiratie op.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl