Klantenservice

Toeters

Hier vind je Toeters producten:

Toeters, de gluidmakende feestartikel

Kleine kinderen maken graag geluid. Soms het liefst zo hard mogelijk. Luister je kinderfeest op met toeters uit het brede assortiment van Tuf Tuf. Je stoere knul of kleine meid is er dol op om samen met zijn vriendjes of vriendinnetjes op een toeter te blazen. Zeker als de toeters afbeeldingen bevatten van hun favoriete filmheld of tv- of stripfiguur als Thomas de Trein, Cars, Monster Jam en Minnie of Mickey Mouse. Met een feestartikel als toeters blaas je je feest op tot een knalfuif. Tuf Tuf denkt met je mee. Je vindt in onze overzichtelijke en voordelige webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen ook versiering bij de toeters die je graag wilt hebben.

Toeters vrolijken elk kinderfeest of themaparty op

Je kunt een kinderfeest met toeters opvrolijken, die helemaal in lijn zijn met zijn of haar favoriete figuur. Maar ook volwassenen vinden op Tuf-Tuf.nl een feestartikel als toeters voor een themafeest als Ik hou van Holland of Koningsdag. De vrolijke toeters met rood, wit, blauw en oranje zijn hiervoor bij uitstek geschikt. Je kunt ze tevens gebruiken als het Nederlands Elftal of ander sportteam een belangrijke wedstrijd speelt. Een feestelijke toeter komt ook van pas tijdens Carnaval of het vieren van Nieuwjaarsdag. Om een passend decor te creëren, helpt Tuf Tuf je aan versiering bij de toeters als ballonnen, slingers en vlaglijnen. Maak deze omlijsting compleet met zwaaivlaggetjes, confetti en serpentine, om het ultieme feestgevoel op te wekken.

De toeters van Tuf Tuf zijn goed te combineren met andere feestartikelen

Toeters verhogen de vreugde op elk feest. Op een verjaardag, jubileumviering, schoolfeest of babyshower. Of je nu gaat voor toeters met thema Cars Ice Racers, Minnie Mouse I love dots of XL Holland oranje, de verschillende toeters laten zich goed combineren met andere feestartikelen uit het inspirerende aanbod van Tuf Tuf. Denk aan hoedjes, petjes, pruiken en snorren, Je kunt een compleet themafeest samenstellen. Van uitnodigingskaarten en versieringen tot serviesgoed en pinatas om nog meer leven in de brouwerij te brengen. Kinderen zijn dol op een traktatie. Kijk ook eens in de categorie Uitdeelspeeltjes en snoep in onze webshop. De speelgoedjes en het snoepgoed kunnen tevens worden gebruikt als vulling van de pinata en als inhoud van een ook in onze webshop verkrijgbaar feestzakje of feestbox, dat je na afloop van het kinderfeest als bedankje aan de kinderen mee naar huis kunt geven.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl