Klantenservice

Spelactiviteiten

Hier vind je Spelactiviteiten producten:

Hoe houd ik de kinderen bezig op het kinderfeestje

Een kinderpartijtje is altijd weer een dag vol gezelligheid. De kinderen rennen vrolijk rond en de jarige wordt eens goed in het zonnetje gezet. Kinderen vermaken zich tijdens zo'n dag al snel. Maar het is natuurlijk wel zo leuk als je een spel activiteit voor het kinderfeest organiseert. Bij Tuf-Tuf hebben we de perfecte spelideeën voor een geslaagd partijtje. Spelletjes op kinderfeestjes zijn van alle tijden. Je hebt vroeger zelf vast ook weleens ezeltje prik, ringwerpen of koekhappen gespeeld. Dit soort spellen zijn nog steeds een erg geschikte activiteit bij een kinderpartijtje. De voorbereiding kost weinig tijd en de kinderen hebben de grootste lol. En met een leuke opdracht bij een kinderfeest zijn ze toch al snel een half uur zoet. Deze spellen hoeven niet heel ingewikkeld te zijn. Sterker nog: een simpel werpspel of een ouderwets memoriespel werkt vaak het beste. Zorg er wel voor dat je de winnaar beloont met een kleine prijs. Hierdoor wordt het nét even iets spannender.

Ezeltje prik is een echte klassieker op kinderfeestjes.

Ook bij Tuf-Tuf zijn ezeltje prik achtige spellen een grote hit. Deze spellen zijn inmiddels in een modern jasje gestoken, maar het spel idee voor het kinderfeest blijft hetzelfde: het kind wordt geblinddoekt en dan is het de bedoeling dat hij of zij de 'ezelstaart' op de juiste plek zet. De staart van de ezel is tegenwoordig alleen wel vervangen door stickers. Je kunt kiezen uit thema's als Cars, Princess Disney, Spiderman en Planes. De spellen zijn compleet met poster, stickers en blinddoek. De spel activiteit voor het kinderfeest kan dus meteen beginnen. Een andere favoriet onder kinderen zijn werpspellen. Wie kan de ringen om de paal met de meeste punten gooien? Of wie gooit er een bal door het kleinste gat en wint daarmee een mooie prijs? De werpspellen hebben weer een echt Disney thema zodat het de kinderen meteen aanspreekt. Met de iets oudere kinderen kun je zelfs een memoriespel of een echt bordspel spelen. Dit spel idee voor het kinderfeest levert gegarandeerd plezier op.

Laat de kinderen iets maken zodat ze trots weer naar huis gaan

Met de vele spellen van Tuf-Tuf kun je gemakkelijk een complete spelletjesmiddag organiseren. Maar voor de afwisseling is het wel zo leuk om daarnaast een creatieve activiteit te ondernemen. In onze webshop hebben we diverse knutselpakketten met een echt safarithema. Tijdens deze opdracht bij het kinderfeest kan iedereen naar hartelust knippen, plakken en schilderen. En na afloop mogen ze die leeuw, giraf of olifant natuurlijk mee naar huis nemen. Welke activiteit bij het kinderpartijtje past, hangt natuurlijk deels af van het seizoen. In de koude maanden zoek je een leuke activiteit voor binnen, maar in de lente en zomer is het juist wel lekker om met de kinderen de tuin in te gaan. Zet bijvoorbeeld een opblaaszwembad in de tuin en laat ze geblinddoekt naar het snoep op de bodem zoeken. Staat er een grote boom in de tuin? Dan is dit een perfecte plek om een pinata op te hangen. Vul de pinata met snoep, klein speelgoed of confetti en de kinderen hebben de tijd van hun leven!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl