Klantenservice

Actieve filters

  Opblaasartikelen

  Hier vind je Opblaasartikelen producten:

  Opblaasartikelen zijn de nieuwste feestartikelen voor op een feest

  Een feestje in een speciaal thema maakt de gelegenheid extra bijzonder. Zo wil je misschien het behalen van de 50 vieren met een opblaasbare Abraham pop. Op een warme zomerdag is het bovendien geweldig om al je gasten in Hawaii thema te laten komen. Opblaasartikelen zorgen daarbij voor de juiste aankleding. Ze zijn aan te schaffen bij elk thema, en maken ieder feest compleet.

  De ideale feestelijke opblaasartikelen blijven ook na het feest leuk 

  Feestelijke decoraties geven een bijzondere gelegenheid net dat beetje extra. Met een opblaasartikel zorg je bijvoorbeeld op een eenvoudige manier voor een feestelijke aankleding. Bovendien is dit feestartikel gemakkelijk te combineren met andere decoraties, zoals ballonnen en slingers. Hang ze samen met het opblaasartikel ergens op in huis. Waarschijnlijk levert het je veel enthousiaste reacties op van de feestgangers. Niet iedereen gebruikt voor zijn of haar feestje namelijk opblaasartikelen. En er is nog een plus punt. De opblaasartikelen blijven ook na het feest een leuke hebbeding.

  Op de savanne met opblaasartikelen

  De jonge gasten op een kinderfeestje kijken waarschijnlijk hun ogen uit door de prachtige opblaasartikelen. Zo kun je bijvoorbeeld een Afrikaanse savanne creëren met een opblaasbare aap, leeuw, giraffe, olifant en zebra. Je zou het thema nog meer kunnen benadrukken door er bijvoorbeeld bananenschuimpjes bij te kopen. Of kijk met elkaar de film Madagascar, terwijl in de hoek van de kamer een opblaasbare aap op het vrolijke gezelschap neerkijkt.

  Griezelig veel plezier met opblaas feestartikelen

  Opblaasartikelen zijn zowel leuk voor kinderen als volwassenen. Maak een feest voor een 50-jarige bijvoorbeeld compleet met een opblaasbare Abraham pop. De hele straat mag meegenieten. Of organiseer een geweldig Halloween feestje met speciale opblaasartikelen. Hang op de deur bijvoorbeeld een opblaasbare zwarte kat. Dit feestartikel jaagt de binnenkomende gasten de stuipen op het lijf. Ook een opblaasbare vleermuis in de hoek doet het altijd goed. In sommige gevallen hebben de opblaasartikelen zelfs een praktische functie. Zo kun je een opblaasbare drank cooler met skelet aanschaffen om de drankjes koel te houden.

  ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl