Klantenservice

Abraham | Sarah pop

Hier vind je Abraham | Sarah pop producten:

Wordt de pop een Abraham of een Sarah?

Wordt je partner, vader of moeder binnenkort 50 jaar? Verras hem of haar dan met een pop bij de voordeur of in de voortuin. Tuf Tuf is je van dienst met een feestartikel in de vorm van een pop Abraham of Sarah, afhankelijk van of een man of vrouw de 50-jarige leeftijd bereikt. De pop wordt kaal geleverd. Je vindt in onze inspirerende en voordelige webshop allerlei versieringen voor de pop Abraham of Sarah. Je kunt de pop aankleden met een masker, hoed, rozet, Hawaii krans, button of andere accessoire die je leuk vindt staan en bij het feestvarken vindt passen.

Bij een 50 jaar feest hoort een pop Abraham of Sarah

Het bij Tuf-Tuf.nl verkrijgbare feestartikel pop Abraham of Sarah is gemaakt van plastic of stof. Je vult deze met hooi, stro of kranten. Er zit een rits aan de zijkant, waardoor je deze eenvoudig kunt vullen. Je hebt nu een pop die je zelf kunt aankleden. Ga voor je man of vader voor een bolhoed met opdruk 'Abraham 50' en een masker Abraham en combineer dat bijvoorbeeld met een Abraham schort, Hawaii krans met 50 hanger, sjerp 50 jaar in de vorm van een verkeersbord, nepsnor en opblaasbare wandelstok. Voor Sarah zijn dezelfde kledingaccessoires beschikbaar, met alleen een ander uiterlijk van het masker en de hoed. De compleet aangeklede pop Abraham of Sarah van 1.80 meter lengte kun je vervolgens binnen of buiten zetten. Reken maar dat deze opvalt!

Tuf Tuf heeft leuke versiering bij de pop Abraham of Sarah

Zowel Abraham als Sarah verwijst naar een Bijbelse figuur. Het bereiken van de 50-jarige leeftijd is een mijlpaal die groots gevierd mag worden met een feest met pop Abraham of Sarah. Zoek tevens mooie versiering uit bij de pop Abraham of Sarah. Je kunt het je gemakkelijk maken met een pakket Abraham of Sarah, bestaande uit een vlaglijn, servetten, hangdecoratie, ballonnen, straatbanier en afzetlint met duidelijke opdruk van 50 Abraham of Sarah. Al deze feestitems zijn ook los te verkrijgen. En nog veel meer, zoals een slinger met onderhanger, deurbord, letterslinger of spandoek. En om in de sfeer te blijven vul je dit aan met borden, bekers, bestek, bierviltjes en prikkers met opdruk van Abraham of Sarah.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl