Klantenservice

Zou

Feestartikelen Zou voor een Zou kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen en versieringen van het thema Zou voor een geweldig kinderfeest. De Zou feestartikelen kan je leuk aan vullen met de Zebra feestartikelen en met versieringen in de kleuren van het thema. Combineer met zwartwitblauwgeel en paars en maak er een indrukwekkend Zou feest van.

Hier vind je Zou producten:

Een zebra feest met bekende figuur Zou

Elk kind heeft wel een favoriet dier, maar vele kinderen zijn dol op zebras vanwege hun elegante zwart-witte streeppatroon. Dat gevoel wordt nog versterkt door de populaire televisieserie Zou, waar de zebra Bizou een hoofdrol in speelt. Deze kleine zebrajongen heeft grote dromen, terwijl hij opgroeit met zijn familie en vrienden. Gun je eigen kleine jongen een kinderfeest met Zou thema en maak zijn dromen waar. Tuf-Tuf staat je bij met een breed assortiment aan inspirerende en voordelige feestartikelen en versiering met Zou afbeeldingen. Onze webshop heeft alle benodigdheden op voorraad voor een onvergetelijke verjaardag. Van uitnodigingen en serviesgoed tot een pinata en traktatie in Zou stijl. < p/>

Versiering Zou als mooi decor voor je zebra themaparty

Bizou, bijnaam Zou, gaat over het algemeen gekleed in een gele overall, met daaronder een wit T-shirt. Hij heeft een groene parkiet, Poco, als onafscheidelijke metgezel en met zijn beste vriend en buurman Elzee meestal gekleed in een paarse jurk beleeft hij vaak spannende avonturen. Elzee weerhoudt Zou er regelmatig van om al te gekke dingen te doen. Maar een kinderfeest met Zou thema kan natuurlijk niet gek genoeg! Met de versiering Zou van Tuf-tuf.nl zorg je voor een passend decor, dat lijkt op het huis of de achtertuin van Zou en zijn familie. Een Zou letterslinger mixt goed met Zou hangdecoraties en lampionnen. Erg leuk zijn ook de Zou folieballonnen en ballonnen met zebrastrepen die je zowel met lucht als met helium kunt vullen.

Breng de leefwereld van zebra Zou dichter bij met de feestartikelen van Tuf-Tuf

Breng de leefwereld van Zou dichter bij met een opblaasbare zebra in de kamer. De kinderen zullen hun ogen niet kunnen afhouden van dit bijzondere feestartikel in Zou thema. Laat de feestruimte zwart-wit kleuren. Leg op tafel een tafelkleed in Zou stijl en stel bij Tuf-Tuf een voordelig pakket samen van placemats, borden, bekers, servetten, rietjes en tafeldecoratie met opdruk van het geliefde ezeltje en zijn vrienden. Ze zijn verkrijgbaar met achtergrondkleur blauw, paars of geel. Geef alle kinderen een punthoedje Zou en laat ze spelen met een pinata Zou. Ze hebben pret voor twee. Als de speciale dag ten einde is gekomen, bedank je je vrienden met een traktatie Zou. Verstop een stickervel vol zebras, roltong, snoep met Zou motief of ander feestartikel in Zou stijl in een speciaal daarvoor bestemde feestbox of feestzakje. Wacht hen thuis nog een verrassing!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl