Klantenservice

Zombie

Feestartikelen Zombie voor een Zombie kinderfeestje

Wil je griezelen? Dat kan met de feestartikelen en versieringen van het thema Zombiedie je hier vind voor een griezelig tiener- kinderfeest. De feestartikelen kan je mixen met versieringen in de kleuren van het thema zoals zwartzilver en groen. Combineer en maak er een spannend en uniek Zombie feest van.

Hier vind je Zombie producten:

Griezelen met een Zombie thema feest

Zombies zijn helemaal in, mede door de populaire tv-serie The Walking Dead en de filmtrilogie van Twilight. Een Zombie themafeest is daarom een schot in de roos, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Tuf-Tuf heeft het juiste feestartikel Zombie en versiering Zombie om de verjaardag in Zombie stijl onder hoogspanning te brengen. Kruip in de huid van een mythisch wezen, dat door magische krachten uit de dood is teruggebracht. En laat je gasten genieten van bijpassende versieringen als een ballon Zombie en feestartikelen als een verband met bloed van Tuf-tuf.nl.

Van slingers Zombie tot een Horror Night vlag voor een geslaagd griezelfeestje

Een griezelfeest is in trek bij jong en oud. Reken maar dat een verjaardag Zombie als kinderfeest veel indruk maakt op de jeugdige gasten. Schep een spannende omgeving met slingers Zombie en een vlaglijn Zombie en combineer dit met een kartonnen letterslinger Zombie en PVC muurdecoratie met het woord Zombie in grote letters geschreven. Echt griezelig, en daarmee zeer geschikt voor het themafeest, is een Horror Night vlag met een hand die uit de grond tevoorschijn komt. Trek een passende vermomming aan, zoals een verband met bloed, en het feest kan beginnen.

Versieringen met het Zombie thema voor een passende, duistere sfeer

Een pikzwarte ballon Zombie, zwarte draaislingers, pompons en honeycomb ballen zorgen voor een duistere sfeer tijdens de party. Hang in de deuropening een deurgordijn van zwart folie en laat confetti in de vorm van metallic zwarte sterren neerdwarrelen. Iedereen is in zijn element. Laat je gasten eten van speciale Zombie borden met zwart bestek en laat ze drinken uit Zombie bekers. De tafel is gedekt met een plastic zwart tafelkleed en op tafel liggen Zombie servetten. Het kinderfeest in Zombie stijl kun je verlevendigen met het spel create kit kijkdoos Creepy. Of kies voor de Walking Zombie poppetjes, waar de kinderen hun eigen griezelverhaal mee kunnen uitbeelden. Een bijzonder feestartikel Zombie is het snoepzakje met snoepjes die in de mond verkleuren. Dit is ook leuk om na afloop van het kinderfeestje als afscheid aan de kinderen mee te geven.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl