Klantenservice

Zeemeermin

Zeemeerminnen feestartikelen voor het Zeemeerminnen kinderfeestje

Hier vind je de zeermeermin feestartikelen en decoratie. Leuk om te combineren met de Oceaan feestartikelen en met Sofia the First als Mermaid. 

Hier vind je Zeemeermin producten:

Zeemeerminnen feestartikelen voor het Zeemeerminnen kinderfeestje

De droom voor ieder meisje met interesse in zeemeerminnen. Waan je in een onderwaterwereld met een themafeestje met alles wat je maar kunt bedenken in zeemeerminnen stijl. Bordjes, bekers, servetten, tafelkleden en verschillende accessoires.

De zeemeermin collectie is ook heel leuk te combineren met de oceaan feestartikelen en sofia the first als mermaid. Verder passen natuurlijk de artikelen van de kleuren blauw en lichtroze ook perfect bij een zeemeerminnenfeestje.

Feest ideeën 

Het thema kan heel ver worden doorgevoerd. De spelletjes, snacks, en zelfs muziek kan worden aangepast.

Een leuk idee voor een activiteit op het feestje is schminken. Hoe leuk is het als jouw kind en haar vriendinnetjes zich kunnen voelen als een echte zeemeermin? Tuf-Tuf biedt in haar uitgebreide assortiment ook verschillende soorten schmink aan, en natuurlijk ook een zeemeerminnen variant. 

Een andere geslaagde activiteit voor een zeemeerminnen feestje is het bakken van zeemeerminnen cupcakes. Bakken is altijd een leuke activiteit, en als het binnen het thema past wordt het alleen maar leuker. De cakejes kunnen worden gebakken in de speciale cakevormpjes, en daarna worden versierd.

Als er kinderen zijn die niet van cakejes houden, biedt Tuf-Tuf ook nog verschillende uitsteekvormpjes uit. Deze kunnen worden gebruikt om koekjes mee te bakken. Het uitsteekvormpje in het figuurtje dolfijn past goed binnen het zeemeerminnen thema, en is zo een leuke toevoeging!

Als afsluiter wil je de kinderen natuurlijk niet met lege handen naar huis sturen. Tuf-Tuf heeft ook een uitgebreid snoepassortiment, waaronder dolfijntjes, die je in een zeemeerminnen uitdeelzakje mee kunt geven.

Andere zeemeerminnen

Naast de reguliere lijn zeemeerminspullen heeft Tuf-Tuf ook feestspulletjes van Sofia the First Mermaid. Dit is een Disney figuurtje die avonturen beleeft als prinses, en als zeemeermin. De lichtpaarse kleur past goed bij de lichtblauwe kleur en samen kunnen deze twee collecties voor een geslaagd feestje zorgen.

Veel plezier met organiseren!

 

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl