Klantenservice

Zebra

Feestartikelen Zebra voor een Zebra kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen en versieringen van het thema Zebraprint voor een kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met rozezwart en wit maak je er een gezellig Zebra print feest van.

Hier vind je Zebra producten:

Met elk feestartikel Zebra en versiering Zebra kleurt de kamer zwart-wit

Als je kleine meid van actie en van dieren houdt, verras haar dan met een wild kinderfeest in Zebra stijl. Tuf-Tuf zorgt als dé voordelige en meedenkende webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen voor een passende invulling en aankleding van de themaparty. Met elk feestartikel Zebra en versiering Zebra kleurt de kamer zwart-wit, met een vleugje roze erbij. Maak je dochter gelukkig met een trendy meidenfeest of vul de verjaardag in met een slaapfeestje in een omgeving van zwart-wit gestreepte Zebras. Het brede online aanbod loopt uiteen van een uitnodigingskaart en een ballon Zebra tot eetgerei en een pinata Zebra. Sluit het feest af met een leuke traktatie Zebra voor alle meiden.

Versiering Zebra van Tuf-Tuf voor een complete aankleding van de Zebra party

Nodig al je vriendinnen uit met een uitnodigingskaart in Zebra design, waarmee je de toon zet voor een spannende themaparty. Reken maar dat de kinderen er zin in hebben en op de dag zelf de tijd van hun leven hebben als je voor de juiste versiering in Zebra stijl zorgt. Bij Tuf-tuf.nl stel je eenvoudig een leuk pakket samen. Het door je kind zo geliefde zwart-witte streeppatroon domineert de feestelijk versierde ruimte, de roze accenten maken het helemaal af. Slingers, hangdecoraties, lampionnen, waaiers, swirls decoratie en overal een kleurige ballon Zebra. Een opblaasbare Zebra en een deurposter waar je een persoonlijke welkomsttekst op kunt zetten. Je vindt alles wat je nodig hebt voor een complete aankleding van het kinderfeest met Zebra thema.

Een traktatie Zebra als passende afsluiting van het themakinderfeest

Geef je themaparty een boost met servies in Zebra design. Met de borden, bekers, servetten, tafelkleden en bijpassend bestek heb je elk feestartikel Zebra in huis om het feestje te doen slagen. Zet leuke Zebra accessoires op tafel, waar je een tekst op kunt zetten met de meegeleverde letterstickers. Aan de stoel van de jarige knoop je een folie ballon Zebra, die je zowel met lucht als met helium kunt vullen. Een pinata Zebra verhoogt de feestvreugde. Laat de kinderen om beurten een mep op de pinata geven, totdat de vulling met confetti, snoepjes of speelgoedjes eruit vliegt. Een gezellig kinderfeest met Zebra thema beleeft een passend slot met een bedankje voor de kinderen in de vorm van een traktatie Zebra. Vul een Zebra feestzakje met snoep of klein speelgoed en verpak dit in een leuk feestboxje. Mogen de kinderen thuis het cadeautje uitpakken!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl