Klantenservice

Voetbal

Feestartikelen Voetbal voor een Voetbal kinderfeestje

Wil je een indrukwekkend Voetbal feest geven? Alle feestartikelen, trakaties en pinata's van het thema Voetbal voor een sportief kinderfeest vind je hier. De feestartikelen voetbal zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het voetbal thema. Afhankelijlk van je keuze combineer je met groenwitzwart en lime groen feestartikelen en maak je er een indrukwekkend Voetbal feest van.

Hier vind je Voetbal producten:

Van uitnodiging tot voetbal traktaties voor de verjaardag van je voerballer.

Met een leuke traktatie van voetbal op school begint het feest al. Je kunt kiezen voor snoep van voetbal, bijvoorbeeld een feestbox met lolly en een voetbalspeeltje of cupcakes met eetbare voetbaltoppers. Een verrassingszakje, ook kant en klaar met inhoud te koop als feestartikel voetbal bij Tuf-Tuf, wordt altijd gewaardeerd. Een echte binnenkomer is een langwerpig stuk piepschuim dat je groen hebt geverfd en versierd als voetbalveld. Zet er bijvoorbeeld cocktailprikkers in met voetballers van blokjes kaas als trui, een plak komkommer als broek, een druif als hoofd en knakworstjes als armen en benen.

Combineer het  kinderfeest met voetbal als thema met de kleuren van de club

Hang puntvlaglijnen, lampionnen of slingers met voetbalversiering op of plak een scene setter op de deur. Aan het plafond hang je een pinata met een voetbal als vorm, waarin je snoep van voetbal kunt doen, bijvoorbeeld kauwgom. Of je vult deze pinata met een voetbal als vorm met kleine voetbalspeeltjes, zoals fluitjes, sleutelhangers of kleine geduldspelletjes. Leg een plastic voetbalkleed of een effen groen kleed op tafel met voor iedereen een bordje, een servetje en een beker met versiering van een voetbal.

Veel keuze bij Tuf-Tuf in allerlei voetbal feestartikelen

Naast kartonnen voetbal bekers zijn er ook als feestartikel van voetbal ook bekers die vaatwasmachinebestendig zijn voor vaker gebruik. Dit is een leuke herinnering om mee te geven als traktaties. Midden op tafel komt een vierkante taart met daarop een taartlaag van suiker met voetbalveld. Leuk te combineren met plastic goaltjes en spelers. Eerst even spelen en dan lekker opeten. Op een kinderfeest met voetbal als thema kan je buiten op een veldje of in het bos verschillende opdrachten doen, zoals penalty's schieten of een wedstrijdje de bal omhoog houden. Ook flessen met water omverschieten is altijd een feest. Tuf-Tuf verkoopt medailles of buttons met versiering van een voetbal als prijs. Wanneer het regent kun je voetballen met watjes en rietjes of effen t-shirts met textielverf versieren. Een traktatie met een voetbal als versiering gaat er daarna beslist in.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl