Klantenservice

Vlinder

Feestartikelen van Vlinder voor een Vlinder kinderfeestje

Alle feestartikelen, trakaties en pinata's van het thema Vlinder vind je hier voor een sierlijk kinderfeest. Je kan de feestartikelen aanvullen met versieringen in de kleuren van het thema. Het Vlinder feest maak je compleet door leuk te combineren met paars, roze en lichtroze feestartikelen. Maak er een vrolijk Vlinder feest van.

Hier vind je Vlinder producten:

Wat is er leuker dan een kinderfeest met Vlinder thema voor je dochter te organiseren?

Charmante meisjes van alle leeftijden gaan graag fladderend door het leven. Vlinders staan symbool voor alles wat mooi en meisjesachtig is. Zoals een kleine rups in een vlinder verandert, zo worden kleine meisjes groot. Aarzel niet langer en vul de verjaardag van je kind in met een themaparty van dit gevleugelde insect. Je ontdekt bij Tuf-Tuf elk feestartikel Vlinder en versiering Vlinder voor een onvergetelijk feestje. Denk aan uitnodigingskaarten Vlinder als opwarmer, een pinata Vlinder als spelvermaak en een traktatie Vlinder als bedankje na afloop.

Vier het kinderfeest met vlinderthema met passende versiering Vlinder

Je kunt een mooi en betaalbaar kinderfeest in Vlinder stijl organiseren met een keuze uit het brede assortiment op Tuf-tuf.nl, de meedenkende en klantvriendelijke webshop voor pinatas, thema- en feestartikelen. De vlinder is vanwege zijn schoonheid en teerheid een van de lievelingsdieren van meisjes. De versiering Vlinder in pastelkleuren roze, blauw, paars en geel speelt daar goed op in. De hangdecoraties en ballonnen met vlinders zorgen in combinatie met roze pompons, waaiers, honeycomb ballen en hartjes en slingers met lampionnen voor een sprookjesachtige uitstraling van de kamer.

Van elk feestartikel Vlinder van Tuf-Tuf krijgt je kind vlinders in haar buik

Van elk feestartikel Vlinder in de overzichtelijke online shop van Tuf-Tuf krijgt je dochter vlinders in haar buik. De tafelkleden, borden, bekers en servetten zijn gedecoreerd met levendige vlinderpatronen en kleurrijke stippen. Het uitkiezen van leuke feestartikelen voor je themafeest was nog nooit zo eenvoudig. Serveer de verjaardagstaart op een dienblad in vlindervorm en geef alle kinderen een grappige vlinderbril. Je hoeft zelf niet eens leuke spelletjes te verzinnen. Op Tuf-Tuf vind je loopspeelgoed Vlinder met snoepjes, grote vlinders met vingerhoedje om op je vinger te laten balanceren en een pinata Vlinder met beweegbare vleugels voor uurtjes spelplezier. Bedank de kinderen voor hun komst naar je kinderfeest met Vlinder thema met een originele traktatie in Vlinderstijl, verpakt in een speciale feestbox. Bijvoorbeeld een sleutelhangerkoord met vlinderprint of een stickervel met allemaal verschillende vlinders. Voor vulling met snoepjes of ander klein speelgoed slaag je ook bij Tuf-Tuf.

Vlinderhindernisbaan
Maak van te voren voor ieder kind van karton vlindervleugeltjes. Laat ze deze kleuren in de mooiste regenboogkleuren. Zorg dat je 2 vleugels extra hebt dan dat je gasten hebt.
De vleugels moeten ongeveer 25 toto 30 centimeter doorsnede hebben voor het spelletje.
Verdeel na de knutselpret de gasten in 2 groepjes. Geef iedereen zijn eigen vleugels en geef de laatste een extra paar vleugels. Zet ze voor een hindernisbaantje die je gemaakt hebt in de tuin of in de huiskamer. Bijvoorbeeld door hoepels heen, over of onder de tafel, ronddraaien om een stoel, met een springtouw springen etc.
Iedereen gaat in een rij op zijn eigen vleugels staan. De achterste geeft de extra set vleugels door aan de voorste vlinder. Deze plaatst de vleugels voor haar op de grond en iedereen doet een stap naar voren op de vlindervleugels. De laatste moet nu de achterste vleugels pakken en weer doorgeven aan de voorste vlinder. Zo moet het hele parcours afgelegd worden. Wie het eerste bij de finish is heeft gewonnen 

Vlindertjes gooien
Maak van oude sokken gevuld met gedroogde bonen pittenzakken (ongeveer een hand groot) Je kunt de pittenzakken versieren met nepvlindervleugeltjes die je uit oude stof knipt. Knoopjes als oogjes en je hebt kleine vlinderpittenzakjes…zo pittig….;-)
Maak een doel van een emmer en zet deze ongeveer 3 meter ver achter een lijn. Geef ieder kind de kans om de vlinders in de emmer te gooien. Geef een zakje snoepjes of kleine cadeautjes aan degene die aan de beurt is geweest.

Vlinderwaaiers
Dit is een leuke knutsel om te maken en mee naar huis te nemen. Wat je nodig hebt is wasco, viltstiften, gekleurd papier, glitter (-stiften of –lijm) en plakband. Maak prachtige tekeningen van vlinders en bloemen op een of beide kanten van het papier. Als alles klaar is vouw je het papier aan de lange kant als een accordeon op en maak je als je klaar bent met vouwen een kant vast met plakband. Vouw de andere kant langzaam uit en je hebt een zelfgemaakte vlinderwaaier!!

Vliegeren
Plastic vliegers zijn goedkoop te verkrijgen en geven ontzettend veel plezier! Als je creatief genoeg bent kun je ze ook zelf maken van stevige, lichte stof (parachutestof) of van papier. 2 kleine dunne ronde houtjes en wat vliegerdraad doen de rest. Een staart maak je van ongeveer een meter draad en kleine stukjes stof.
Lekker naar buiten en vliegeren!


ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl