Klantenservice

Violetta

Feestartikelen Violetta voor een Violetta kinderfeestje

Hier vind je de laatste alle feestartikelen en trakaties van de bekende tv ster Violetta voor een spetterend kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren  met paarsroze en goud maak je er een vrolijk Violetta feest van.

Hier vind je Violetta producten:

Maak een swing feest voor je dochter met Violetta

Als tiener ben je vol van muziek, van prille verliefdheden en van gezellig chillen met je vriendinnen. Net als Violetta, het vrolijke tienermeisje uit Argentinië, dat de hoofdrol speelt in de gelijknamige Disney tv-serie. Het spreekt daarom voor zich dat je je kinderfeest als Violetta thema wilt vieren, samen met je vriendinnen. Voor een feestartikel Violetta en versiering Violetta kun je het beste bij Tuf-Tuf terecht, de klantvriendelijke en voordelige webshop die met je meedenkt bij de invulling van je party. Laat je inspireren door het brede assortiment aan feestartikelen van je rolmodel uit Buenos Aires, dat uiteen loopt van een ballon Violetta tot een traktatie Violetta.

Versiering Violetta: van slingers en pinata tot een ballon Violetta

Je kunt natuurlijk zelf als zelfstandige tiener een Violetta themaparty organiseren, of je als jongere tiener door je moeder of oudere zus laten verrassen bij de invulling van een kinderfeest Violetta. Begin in ieder geval met het versturen van een mooie uitnodigingskaart, met daarop Violetta en haar vrienden. Tover de huiskamer om in Studio 21, waar Violetta samen met haar vrienden vele avonturen vol muziek, romantiek en lol beleeft. Tuf-Tuf.nl voorziet je van passende versiering Violetta, zoals slingers, puntvlaggetjes, hangdecoraties, muurstickers, honeycomb waaiers en ballen en led ballonnen met Violetta afbeelding.

Violetta speelt in elke feestartikel van Tuf-Tuf een hoofdrol

Je wilt dat de hele feestruimte en elk voorwerp in de kamer de handtekening van Violetta draagt. Dat is geen probleem. Tuf-Tuf heeft tafelkleden, borden, bekers en servetten met Violetta in verschillende poses. In alle feestartikelen domineren de kleuren paars en roze. Laat je vriendinnen iets schrijven in je Violetta dagboek en ga met zn allen nagels lakken en make-up aanbrengen. Of ga gezellig bellenblazen uit de speciale Violetta zeepsoppotjes. Ook leuk is een pinata Violetta met papieren zak en een vulling met snoepjes, confetti of klein speelgoed. Je kunt je vriendinnen een aandenken aan de party meegeven. Een feestartikel Violetta als een feestzakje in een speciale feestbox is hiervoor bij uitstek geschikt. Stop wat leuks in dit uitdeelzakje, dat ze na afloop van het themafeest als traktatie Violetta mee naar huis krijgen.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl