Klantenservice

Vaiana

Feestartikelen Vaiana, de Polynesische Disney prinses, voor een Vaiana kinderfeestje

De leuke feestartikelen van de avontuurlijke Vaiana zijn mooi te combineren met feestartikelen op kleur. Met de feestartikelen van de vrolijke Disney film Vaiana maak je elk feest compleet. De feestartikelen van deze Disneyfilm over de dappere Vaiana zal iedereen versteld doen staan. Door de tafel te versieren met leuke Vaiana feestartikelen maak je er al snel een vrolijk feestje van. De Disney animatiefilm gaat over de dappere en avontuurlijke Vaiana. Deze Vaiana versieringen kunnen niet ontbreken bij een avontuurlijk Vaiana kinderfeest. De mooie feestartikelen zullen dan ook geschikt zijn voor elke kleine of grote avonturier.

Hier vind je Vaiana producten:

Versier de tafel met Vaiana feestartikelen

Naast de verschillende slingers van Vaiana zijn er ook verscheidene borden, bekers en servetten verkrijgbaar. Deze zijn ideaal om de tafel leuk mee aan te kleden of om traktaties van te eten. Daarnaast is er ook nog een mooi Vaiana tafelkleed beschikbaar om het feestje mee af te maken. Voor de echte avonturiers zijn er ook nog speciale Vaiana slingers verkrijgbaar.

Maak het Disneyfeestje compleet met Vaiana slingers

Een echt Disneyfeestje kan natuurlijk niet gevierd worden zonder mooie Vaiana slingers. Naast de Vaiana vlaggenlijn is er ook een speciale Vaiana letterslinger beschikbaar met de aanstekelijke tekst ‘Happy Birthday’. Speciaal om een Vaiana kinderfeest mee te versieren. Viert u een feestje in Disneythema? Dat is geen probleem, want de Vaiana feestartikelen zullen het overal goed doen. Door leuk te combineren met verschillende feestartikelen maak je er een vrolijk feest van.

Vier het Vaiana kinderfeestje in stijl

Een Vaiana kinderfeestje is niet hetzelfde zonder al deze mooie Vaiana versieringen. Een Vaiana verjaardag- of kinderfeest wordt nóg leuker als het in stijl gevierd wordt. Dit is goed mogelijk met zowel de Vaiana servetten, slingers, borden, tafelkleed en de bekers. Deze verassende Vaiana feestartikelen en andere versieringen vind je bij Tuf-Tuf.

Vaiana versiering voor jong en oud

Deze mooie Disneyfilm is zoals altijd geschikt voor jong en oud. Wat voor feest u ook viert, met deze Vaiana feestartikelen zit u hoe dan ook helemaal goed. Door de vrolijke afbeeldingen van de dappere Vaiana kan uw feest niet meer stuk. Deze leuke feestartikelen van de avontuurlijke Vaiana zijn goed te combineren met feestartikelen op kleur. Kijk voor meer verassende feestartikelen bij onze andere thema’s en pas uw feestje zo helemaal naar wens aan. 

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl