Klantenservice

Trolls

Feestartikelen van Trolls voor een Trolls kinderfeestje

De komische film Trolls over de vrolijke trolpoppetjes is een regelrechte hit. Met de Trolls feestartikelen zit je dan ook helemaal goed bij een kinder- of verjaardagsfeest. De trollen zijn altijd bezig met zingen en dansen en grote kans dat dat ook gebeurd met deze mooie Trolls feestartikelen. Naast de leuke Trolls vlaggenlijn zijn er ook speciale Trolls feestzakjes, Trolls uitnodigingen, Trolls bekers, Trolls borden, Trolls servetten en tot slot om het feest compleet te maken een mooi Trolls snoep. Maak het feest nog leuker door te combineren met feestartikelen op kleur. Varieer met roze versiering en paars | lila decoratie om het kinderfeestje compleet te maken.

Hier vind je Trolls producten:

Trolls uitnodigingen in stijl voor een onvergetelijk kinderfeestje

Om te beginnen zijn er mooie Trolls uitnodigingen om iedereen voor te bereiden op een geweldig leuk feestje. Door deze vrolijke Trolls uitnodigingen is het feest al begonnen wanneer de kinderen ze ontvangen. De Trolls uitnodigingen worden geleverd met bijbehorende envelop zodat ze gelijk klaar zijn voor gebruik. Je kan het nog feestelijker maken door een beetje confetti in de enveloppen te doen.

Trakteer uit mooie Trolls feestzakjes

Naast deze mooie uitnodigingen moet er ook getrakteerd worden. De Trolls feestzakjes zijn ideaal om een lekkere traktatie in te doen. Iedereen wordt vrolijk van deze gezellige Trolls feestzakjes. De Trolls feestzakjes zijn ook handig om mee te nemen naar school en om daar te trakteren. Vul de feestzakjes met snoep van Trolls of kijk bij uitdeelspeeltjes voor inspiratie.

Maak het feest compleet met Trolls versieringen en Trolls ballonnen

Een Trolls kinderfeestje is natuurlijk niet compleet zonder bijbehorende Trolls slingers. Deze Trolls slingers maken van elke ruimte een feest. De Trolls ballonnen zijn ideale versieringen voor het mooi aankleden van het kinderfeestje. Blaas deze Trolls ballonnen op en laat je verrassen door de mooie afbeeldingen. Deze Trolls ballonnen zullen het altijd goed doen op een kinder- of verjaardagsfeest.

Versier de tafel met mooie Trolls feestartikelen

Vier je feestje in stijl door de tafel te versieren met deze vrolijke Trolls borden. Serveer een maaltijd vanaf deze mooie Trolls borden en combineer deze met de bijbehorende Trolls bekers. Daarnaast is er een Trolls tafelkleed om de feesttafel mee aan te kleden. Dit Trolls tafelkleed is erg handig voor bij een kinder- of verjaardagsfeest. Op Tuf-Tuf vind je meer verrassende Trolls feestartikelen om een geslaagd feestje te geven. Bij een kinder- of verjaardagsfeestje ontbreekt natuurlijk geen lekkere taart. De Trolls servetten zijn ideaal om bij de taart te serveren en combineer met paarse of roze bestek.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl