Klantenservice

Traffic Jam

Feestartikelen met Voertuigen voor een Voertuigen kinderfeestje

Voor de allerkleintjes vind je hier de feestartikelen met auto's, bussen en tractoren. Vroem,vroem, toet,toet en honk,honk. De Traffic Jam feestartikelen heeft het allemaal. Het is leuk om het thema voertuigen of traffic jam aan te vullen met feestartikelen in een bij passende kleur zoals blauw, rood en geel.

Hier vind je Traffic Jam producten:

Traffic Jam

Auto’s, bussen, vrachtwagens en tractoren. Tuut tuut! Sommige kinderen willen heel graag vrachtwagen of trekker chauffeur worden. Zij dromen hier al heel lang van, omdat bijvoorbeeld papa of opa ook dit werk doet.  Vooral bij jonge kindjes is de belangstelling voor grote voertuigen groot. Hoe cool is het om zo’n groot apparaat te besturen! Helaas moeten zij nog lang wachten tot het rijbewijs. Maar op de pijn wat te verzachten, kan er wel al een feestje voor worden gegeven! Als jouw kind helemaal gek is op alles wat op de weg of op het land rijdt en beweegt is dit zeker een leuk thema feestje voor hem. Als je nog meer wilt uitpakken kun je combineren met kleur, of met de cars collectie. De auto’s van Cars zijn niet super groot, maar wel super snel!  

Feestversiering

Maar hoe versier je het feestje? Begin makkelijk met een tafelkleed. Deze gooi je zo over tafel heen en zo breng je in een klap sfeer in de kamer. Maar dit is natuurlijk niet alles, je kunt verder uitpakken met verschillende groottes bordjes en servetten. Als jouw kind toevallig 1 jaar wordt hebben wij ook nog een hele mooie centerpiece in ons assortiment, die ook nog eens wordt geleverd met 2 extra tafelstukken. Naast deze versieringen kun je het nog verder aankleden met bijvoorbeeld blauwe honeycombs in verschillende maten. Deze combs zijn ook leuk om te laten hangen als de verjaardag al voorbij is! En wat is een feestje zonder ballonnen? Ballonnen in de kleur blauw passen super leuk bij de rest van de spulletjes. Als de kids weer naar huis gaan kun je ze nog een gezellig uitdeelzakje meegeven, als een herinnering aan een geslaagd partijtje.  

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl