Klantenservice

Toy Story

Feestartikelen Toy Story voor een Toy Story kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen, trakaties en pinata's van Toy Story voor een gezellig kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met blauwlime groen en geel maak je er een geweldig Toy Story feest van.

Hier vind je Toy Story producten:

Toy Story kinderfeest met Buzz Lightyear, tot uw dienst!

Op naar de sterren, en daar voorbij! Is jouw kind ook dol op Buzz Lightyear en de andere personages uit Toy Story? Dat komt goed uit, want in onze voordelige webshop voor feestartikelen, pinatas en traktaties vind je de artikelen om een prachtig kinderfeest met Toy Story thema te vieren. Met elk feestartikel Toy Story en elke versiering Toy Story breng je meer sfeer aan in de kamer.

Van Toy Story uitnodiging tot Toy Story traktaties

Dit wordt een verjaardag die de kinderen zich nog lang zullen herinneren. Vanaf de eerste uitnodigingskaart tot een leuke attractie in Toy Story stijl na afloop van de themaparty. Een onvergetelijk kinderfeest met de versiering in Toy Story stijl Woody, Trixy, Bonny, Molly, Slinky en Jessie. Welk kind kent ze niet? Ze beleven allerlei avonturen in de animatiefilms, waarin de actieheld Buzz Lightyear de hoofdpersoon is. Zijn voornaam verwijst naar Buzz Aldrin, de man die ooit als tweede persoon voet op de maan zette. Laat je inspireren door het brede assortiment aan versiering Toy Story van Tuf-tuf.nl en geef je fantasie de vrije loop. Met overal een ballon Toy Story in verschillende kleuren, letterslingers, hangdecoraties en deurgordijnen maak je er een onvergetelijk kinderfeest met Toy Story thema van. 

Buzz Lightyear komt je redden op je eigen themaparty

De kinderen zullen niet weten wat ze zien als je de tafel feestelijk hebt aangekleed met allerlei feestartikelen met afbeeldingen van de Toy Story helden. Een fleurig tafelkleed in Toy Story design, met Toy Story borden, bekers en servetten. Bevestig aan elke stoel een ballon met Toy Story opdruk en je kunt alle jonge gasten laten plaatsnemen aan tafel. Natuurlijk met een Toy Story punthoedje op. Tijd om de cadeautjes uit te pakken en taart te eten! Selecteer uit het overzichtelijke aanbod van Tuf-Tuf de pinata Buzz Lightyear. Dit feestartikel Toy Story is te mooi om stuk te slaan, maar gelukkig kan de pinata worden geopend door aan het goede touwtje te trekken. Waarna de confetti, speelgoedjes of snoepjes eruit komen. Je zorgt er voor dat iedereen weer blij naar huis gaat als je ze een Toy Story feestzakje of feestbox vol verrassingen meegeeft. Bijvoorbeeld een origineel kaartspel Toy Story, buttons waar alle personages op figureren of andere traktatie in Toy Story stijl.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl