Klantenservice

Tinkerbell

Feestartikelen Tinkerbell voor een Tinkerbell kinderfeestje

Voor een magisch kinderfeest Tinkerbell vind je hier alle feestartikelen, trakaties en pinata's. De Tinkerbell feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van Tinkerbell. Door de kleuren rozegroenlime groen en oranje te combineren maak je er een prachtig kleurrijk Tinkerbell feest van.

Hier vind je Tinkerbell producten:

Transformeer de kamer in het Elfenrijk met Tinkerbell versieringen

Neem je dochter en haar vriendinnen mee op een reis naar het betoverde bos en Nooitgedachtland met een heus kinderfeest met Tinkerbell thema. Het schattige elfje is de favoriet van menig kind. De allerbeste vriendin van Peter Pann beleeft allerlei spannende avonturen. Dat gun jij je kleine meid natuurlijk ook. Met elk feestartikel Tinkerbell en versiering Tinkerbell van Tuf-Tuf breng je de magische sprookjeswereld dichterbij. Dat begint al met het versturen van leuke uitnodigingskaarten met Tinkerbell Magic of Springtime motief. En dat eindigt met een bedankje aan alle kinderen voor hun komst naar de themaparty in de vorm van een originele traktatie in Tinkerbell stijl.

Maak je kind gelukkig met versiering in Tinkerbell stijl

Alle jonge meisjes kunnen zich met Tinkerbell identificeren. Ze is rebels, ongeduldig, impulsief, vastberaden, temperamentvol, maar ook charmant en lief. Stel je de vreugde van je dochter voor als je de kamer decoreert met de leukste versiering in Tinkerbell stijl van Tuf-Tuf. Combineer een letterslinger en vlaglijn vol elfjes met hier en daar een hangdecoratie en ballon met Tinkerbell opdruk. Het zal schitteren in de feestruimte, die wordt getransformeerd in Pixie Hollow. Strooi confetti als elfenstof door de kamer en laat het feest beginnen!

Een feestartikel van Tinkerbell voor tijdens en voor na afloop van het kinderfeest


Met vele feest-items om uit te kiezen in de webshop van Tuf-tuf.nl, zit er geen beperking aan de invulling van het kinderfeest met Tinkerbell thema. Verras de kleine feeën met eetgerei en tafeldecoratie met een magische uitstraling. Tinkerbell en haar vriendinnen sieren het tafelkleed, de borden, bekers en servetten in onze voordelige en klantvriendelijke online shop voor pinatas, thema- en feestartikelen. Tinkerbell is altijd actief en druk. Het is daarom leuk om een pinata in de vorm van Tinkerbell te selecteren. Doe de kinderen de bijgevoegde blinddoek om en laat ze om beurten aan een van de touwtjes van de pinata trekken, totdat de vulling met snoepjes, confetti of klein speelgoed eruit komt. Bedank de kleine elfjes voor hun aanwezigheid op jouw kinderfeest met Tinkerbell thema door ze een speciaal feestzakje met Tinkerbell opdruk mee te geven. Tuf-Tuf heeft allerlei soorten vulling als traktatie in Tinkerbell stijl. Van snoep tot een Tinkerbell fluitje, van een button en helium gevulde ballon Tinkerbell tot een mini-camera met Tinkerbell afbeelding.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl