Klantenservice

The Good Dinosaur

Feestartikelen The Good Dinosaur voor een The Good Dinosaur kinderfeestje

Hier vind je alle feestartikelen, traktaties en pinata's van het thema The Good Dinosaur voor een 'beestachtig' kinderfeest. De feestartikelen zijn aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Door leuk te combineren met blauw en groen maak je er een geweldig The Good Dinosaur' feest van. 

Hier vind je The Good Dinosaur producten:

Vier een historisch avontuurlijk kinderfeest met The Good Dinosaur

Vele kinderen zijn hevig geïnteresseerd in dinosaurussen vanwege hun enorme omvang en het feit dat ze miljoenen jaren geleden leefden en al lang uitgestorven zijn. De animatiefilm The Good Dinosaur heeft de voorliefde van jouw zoon of dochter voor deze oerdieren waarschijnlijk nog sterker gemaakt. Plan daarom op zijn of haar verjaardag een kinderfeest The Good Dinosaur. Met elk feestartikel van The Good Dinosaur en versiering The Good Dinosaur van Tuf-Tuf transformeer je de kamer in een land vol dinosaurussen. Je doet in onze overzichtelijke en klantvriendelijke webshop voor feestartikelen, pinata's en traktaties veel inspiratie op voor een onvergetelijk feest.

Leuke versieringen van The Good Dinosaur voor je themafeestje.

In de animatiefilm The Good Dinosaur zijn dinosauriërs nooit uitgestorven. Wel is de onzekere, jonge dinosauriër Arlo door omstandigheden ver van huis geraakt. Arlo raakt onderweg bevriend met de holbewoner Spot, die hem van zijn angsten af helpt op de route terug naar huis. Tuf-Tuf.nl heeft alles wat je nodig hebt om de sfeer van The Good Dinosaur thuis op te roepen. Verstuur uitnodigingskaarten met een afbeelding van Arlo en Spot naar je vrienden voor het kinderfeest met The Good Dinosaur. Dan zit de stemming er alvast in. Zorg vervolgens voor passende versieringen van The Good Dinosaur. Kleurige ballonnen met dinosaurus opdruk of vorm, die je zowel met lucht als helium kunt vullen. Maar ook groene banieren en vlaglijnen.

Een geslaagd kinderfeest met het thema The Good Dinosaur

Arlo en Spot zijn overal en op elk feestartikel van The Good Dinosaur aanwezig en schitteren zo op het kinderfeest. De kinderen zien ze op de borden, bekers, servetten en tafelkleden. Het was nog nooit zo leuk om taart te eten. Zeker als iedereen een hoedje van je favoriete dinofilm op heeft. Daarna kun je je vermaken met The Good Dinosaur kleurplaten en een pinata met papieren zak in The Good Dinosaur stijl. Sla de pinata als eerste stuk of trek aan het goede touwtje om de vulling met snoep dinosaurus, confetti of speelgoedjes eruit te laten komen.

Trakteer met de Dinosaurs speeltjes of snoep

Als het feestje voorbij is, bedank je de kinderen met een traktatie van The Good Dinosaurus. Tuf-Tuf helpt je een handje met een feestzakje, stickervel, dino glow in de dark of puntzak met snoep dinosaurus, dat je verpakt in een feestbox aan de kinderen kunt meegeven. Zo wacht hen thuis nog een surprise in de vorm van een traktatie van The Good Dinosaur!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl