Klantenservice

SpongeBob

Feestartikelen van SpongeBob voor een SpongeBob kinderfeestje

Wil je een onvergetelijk SpongeBob feest? Alle SpongeBob feestartikelen, trakaties en pinata's vind je hier voor een sponsig kinderfeest. Combineer de Spongebob versiering met de Oceaan feestartikelen en wissel deze feestartiklen af met met decoraties in de kleuren van het thema zoals met geelblauwturquoise en lichtblauw. En zo maak je er een onvergetelijk uniek SponseBob feest van.

Hier vind je SpongeBob producten:

Verander de ruimte in het stadje Binikibroek voor het SpongeBob feest.

Ben er klaar voor, ben er klaar voor! Je kind zal deze woorden van SpongeBob SquarePants zeker uitspreken als je hem of haar verrast met een kinderfeest met SpongeBob thema. Maak van je eigen achtertuin of huiskamer het onderwaterstadje Binikibroek met een feestartikel SpongeBob en versiering SpongeBob van Tuf-Tuf. En laat de kinderen genieten van de vrolijke gele zeespons, zijn huisdier Gerrit de zeeslak, zijn baas Meneer Krabs, boezemvriend en zeester Patrick Ster en buurman Octo Tentakel de inktvis. Met elk feestartikel SpongeBob uit onze voordelige en ruime keuze webshop breng je de avontuurlijke onderwaterwereld van SpongeBob SquarePants dichterbij!

Daal af naar de zeebodem met een kinderfeest met SpongeBob thema

Wie woont er nu in een ananas op de zeebodem? SpongeBob natuurlijk! Breng zijn wereld tot leven met een persoonlijke uitnodigingskaart met SpongeBob afbeelding en de versiering SpongeBob van Tuf-Tuf. Geel is de magische kleur van het kinderfeest met SpongeBob thema. De favoriete tekenfilmheld lacht je vriendelijk en ondeugend toe op de verschillende decoraties. Van letterslingers SpongeBob Splash tot ballonnen met opdruk van de gele zeespons. Van gele en blauwe vlaglijnen en draaislingers tot gele en blauwe lampionnen, pompons, banieren, linten, waaiers en honeycomb ballen. Het zal voor de kinderen aanvoelen alsof SpongeBob het feestje meeviert!

Een traktatie SpongeBob als mooie afsluiting van je themaparty

De tafel vormt het middelpunt van het kinderfeest in SpongeBob stijl. Alle kinderen smikkelen van de verjaardagstaart met SpongeBob kaarsjes, snoep SpongeBob en andere lekkernijen. Daarbij past een vrolijk tafelkleed, met borden, bekers, rietjes en servetten waar onze gele vriend op figureert. Aan de feesttafel kun je met zn allen pret maken en allerlei leuke spelletjes doen. Geef alle kinderen een hoedje en roltong SpongeBob Splash en deel SpongeBob bellenblaas uit. Laat ze iets schrijven in je SpongeBob vriendenboekje en breng wat actie aan met een SpongeBob pinata. SpongeBob houdt van plezier maken. Overal en altijd. Zelfs na afloop van je themaparty. Kies een leuke traktatie SpongeBob om aan je gasten mee naar huis te geven. Bij Tuf-Tuf doe je inspirerende ideeën op. Een notitieboekje met schoolset is een origineel cadeau, dat je in een feestbox kunt verpakken. Je maakt ze ook blij met snoep SpongeBob als kauwgum of een surprise-ei. Je kind zal na alle vrolijkheid lekker slapen met zijn nieuwe Patrick of SpongeBob knuffel.

Spelletje voor Sponge Bob kinderfeestje

Inktvis tikkertje

Maak een vierkant speelveld, liefst met herkenbare grenzen zoals met schilderstape. De jarige Job mag als eerste in het midden beginnen. De rest van de kids staan aan een kant van het speelveld. De jarige roept zoiets als: `Ik ben octo de inktvis en je blijft uit mijn tuin vervelende Patrick en Spongebob! Probeer mijn tuin maar over te steken!¨ Alle kids proberen naar de overkant te rennen en Octo probeert ze te tikken. Zodra een kind is getikt moet het op die plaats stil blijven staan en is het verandert in Zeewier. Zeewier mag niet lopen maar wel proberen om de andere kinderen te tikken als ze langs komen rennen. Als iedereen aan de andere kant is gekomen begin je weer van voren af aan, dus Octo roept weer zijn versje en de kids proberen weer naar de overkant te rennen. Pas op voor het zeewier!! Zodra er nog maar 1 kind over is mag deze Octo spelen. Net zolang doorgaan totdat ze een lekker limonade hebben verdient.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl