Klantenservice

Space | Ruimtevaart

Feestartikelen Space | Ruimtevaart voor een Space | Ruimtevaart kinderfeestje

Op zoek naar een Ruimtevaart feestje? Hier vind je de feestartikelen, trakaties en versieringen van het thema Space | Ruimtevaart voor een galactisch kinderfeest. De feestartikelen zijn leuk te combineren met versieringen in de kleuren van het thema. De kleuren zilverzwart en blauw passen er mooi bij en zo maak je er een indrukwekkend Space | Ruimtevaart feest van.

Hier vind je Space | Ruimtevaart producten:

Kinderfeest in astronauten stijl met raketten en astronaut helmen

Door de eeuwen heen zijn kinderen, en volwassenen, gefascineerd door de vraag wat er zich allemaal precies in het heelal afspeelt en wat de ruimtevaart doet om alle geheimen bloot te leggen. De verkenning van de ruimte is spannend en interessant. Laat je kind de rol van astronaut spelen op zijn of haar kinderfeest met ruimtevaart thema. Met een feestartikel space en versiering ruimtevaart van Tuf-Tuf waan je je in de ruimte. Je hebt de keuze uit een breed assortiment aan feestartikelen ruimtevaart voor een complete themaparty. Van de start met uitnodigingskaarten tot de finish met een traktatie ruimtevaart. Het wordt een kinderfeest in space stijl om nooit te vergeten.

Met versiering in space stijl wordt je kamer een ruimtevaartcentrum

Jouw kind wordt net als zovele andere kinderen geboeid door de ruimte, de maan, de sterren, de planeten en de gewichtloosheid. En natuurlijk door de vraag of er leven op andere planeten is. Je doet bij Tuf-tuf.nl veel inspiratie op voor een kinderfeest met ruimtevaart thema, waar de kinderen hun fantasie vrij spel kunnen geven. Begin de invulling van je themaparty met het dekken van de tafel en het ophangen van versiering space. Tover je kamer om in het NASA ruimtevaartcentrum met borden, bekers en servetten met een afbeelding van een raket en planeten in de ruimte. Daarbij hoort versiering ruimtevaart als lampionnen met astronaut portret en gevarieerde swirls space decoraties. Maak het geheel af met zwart-, wit- of zilverkleurige vlaglijnen, ballonnen, waaiers, pompons en honeycomb ballen. Een traktatie ruimtevaart als perfecte afsluiting van je themaparty Houston, we hebben een party!

Met de feestartikelen ruimtevaart laat je elk kinderfeest met space thema naar grote hoogte opstijgen

Je ontdekt een miniraket als tafeldecoratie naast een ruimtehelm van dun plastic en een masker Space Wars. Geef alle kinderen een roltong met space opdruk en speel een leuk ruimtevaartspel. Tuf-Tuf heeft onder meer een knalraket die je vanaf hoofdhoogte naar beneden laat vallen en in contact met de grond een knal geeft. Een feestbox met ruimtevaartdesign is het perfecte feestartikel space om de themaparty mee af te sluiten. Je kunt hier als verrassing snoepjes of speelgoedjes in stoppen. De kinderen mogen pas als ze thuis zijn de feestbox openmaken.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl