Klantenservice

Smurfen

Feestartikelen Smurfen voor een Smurfen kinderfeestje

Hier vind je alle Smurfen feestartikelen, versieringen en trakaties van het thema Smurfen voor een smurfachtig kinderfeest. Door aan te vullen met versieringen in de kleuren van het thema zoals blauwwitrood en lichtblauw maak je er een indrukwekkend Smurfen feest van.

Hier vind je Smurfen producten:

De Smurfen weten hoe je een feestje moet vieren!

Kinderen houden al van de Smurfen sinds ze in 1958 voor het eerst door de cartoonist Peyo werden getekend. Er zijn wel 100 verschillende Smurfen. Vier de verjaardag van uw zoon of dochter met Grote Smurf, Smurfin, Brilsmurf, Babysmurf, tovenaar Gargamel, zijn kat Azraël en vele anderen. In de overzichtelijke en voordelige webshop van Tuf-Tuf doe je inspirerende ideeën op voor een kinderfeest met Smurfen thema. Elk feestartikel Smurfen en versiering Smurfen verhoogt de sfeer in je eigen Smurfenland.

Tover de ruimte om in het Smurfen dorp met de versieringen met Smurfen

Een kinderfeest Smurfen is de wens van ieder kind dat fan is van deze grappige blauwe wezentjes, die steevast zijn gekleed in een witte broek en een slappe witte puntmuts. Ze zijn gek op de plant salsaparilla en wonen in paddenstoelen. Gargamel probeert de Smurfen steevast te vangen, om ze vervolgens in goud te veranderen of te vernietigen. Gelukkig lukt dat nooit. Een dergelijk spannend avontuur wil je kind natuurlijk ook met zijn vriendjes beleven. Verstuur uitnodigingskaarten met Smurfen opdruk en zoek gelijk leuke en originele versiering Smurfen uit. Het brede assortiment van Tuf-Tuf bedient elke smaak. Van vlaglijnen en waaiers tot lampionnen en pompons, van slingers en hangdecoraties tot honeycomb ballen en ballonnen met afbeelden van verschillende Smurffiguren.

Snoep met Smurfen figuurtjes als bedankje voor het kinderfeest met Smurfen thema

De Smurfen hebben hun eigen taal, eigen film en eigen snoepjes. Op het kinderfeest Smurfen wil je dan ook alles blauw met wit gesmurft hebben. Je vindt op Tuf-Tuf tafelkleden, borden, bekers, rietjes en servetten met Smurfen design. Wil je zelf ook een Smurf zijn? Vraag je moeder om een Smurfen verkleedpak om de hele verjaardag in je favoriete outfit te kunnen lopen en hierin je cadeautjes uit te pakken. Je kunt vervolgens met zn allen cake gaan bakken of een verftekening maken, net als de Bakkersmurf en de Schildersmurf. Smurf een mooi slot aan de Smurfen themaparty met een cadeautje voor de jonge gasten. Een feestzakje, verpakt in een feestbox, Smurfen is een voltreffer. Laat ze de traktaties Smurfen thuis uitpakken, zodat de verrassing des te groter is. Je kunt ook kiezen voor een ander feestartikel Smurfen als bedankje voor het komen. Een zakje snoep in Smurfenvorm of een Smurf of Smurfin zaklamp met sleutelhanger zijn ook leuke traktaties met Smurfen opdruk.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl