Klantenservice

Sam Brandweerman

Feestartikelen Sam Brandweerman voor een Sam Brandweer kinderfeestje

Bestel online alle traktaties, feestartikelen en versieringen van Sam de Brandweerman voor een stoer kinderfeest. Het brandweer thema is aangevuld met versieringen in de kleuren dier er bij passen. Door leuk te combineren met roodgeel en blauwe feestartikelen maak je er een indrukwekkend Sam de Brandweerman feest van.

Hier vind je Sam Brandweerman producten:

Verras je kind bij het wakker worden met een slaapkamer vol rode en oranje ballonnen

Droomt jouw jongen ervan om brandweerman of helikopterpiloot te worden? Dat komt goed uit, want beide avontuurlijke beroepen komen voor in de kinderserie Sam de Brandweerman. Verras je zoon met een kinderfeest met Sam de Brandweerman als thema en nodig daarbij al zijn vriendjes uit. Tuf-Tuf helpt je als dé online en klantvriendelijke webshop aan leuke en originele feestartikelen en versiering Sam de Brandweerman. Verstuur de uitnodigingskaarten, hang de slingers op en transformeer je kamer tot een grote brandweerkazerne.

Met versiering Sam de Brandweerman van Tuf-Tuf zorg je voor het juiste decor

Een themafeest in de sfeer van Sam de Brandweerman vraagt om een passend decor. Dat is met de versiering Sam de Brandweerman kinderspel. Zorg voor een metamorfose van de feestruimte met letterslingers, kwastslingers, gekleurd lint, swirls decoratie, honeycomb ballen en waaiers, banieren, ballonnen en een rood deurgordijn. Dek de feesttafel met een tafelkleed, bekers, rietjes, borden, servetten en prikkaarsjes met Sam de Brandweerman afbeelding. Voeg daarbij een feestartikel Sam de Brandweerman als een roltong en het feest kan beginnen.

Sluit het kinderfeest Sam de Brandweerman af met een originele traktatie brandweer

Sam de Brandweerman beleeft onder leiding van commandant Staal allerlei avonturen met zijn collegas Elvis en Jenny, soms geholpen door helikopterpiloot Tom. Speel dit na tijdens het kinderfeest Sam de Brandweerman. Je vindt bij Tuf-Tuf feesthoedjes in de vorm van een brandweerhelm en brandblussers met echte waterspuit! Ook de sirene ontbreekt natuurlijk niet. Een brandweerauto met cabine en zwaailicht is verkrijgbaar als speelgoed en als pinata. Speel dit spannende spel met de kinderen die om beurten een klap op de pinata mogen geven. Wie er als eerste in slaagt de vulling van snoepjes, speelgoedjes of confetti eruit te laten vliegen, wint het spel. Knoop een mooi einde aan de themaparty van je zoon met een traktatie brandweer in de vorm van een doosje blokken om een brandweerauto te bouwen, een feestzakje of een brandblusser annex waterpistool met een zakje snoep eraan. Met een dergelijk feestartikel Sam de Brandweerman hebben ze een blijvende herinnering aan het speciale kinderfeestje.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl