Klantenservice

Regenboog

De regenboog feestartikelen zijn super kleurrijk en zorgen bij ieder feestje voor een kleurexplosie. Combineer met de artikelen van bijvoorbeeld Eenhoorn om het extra feestelijk te maken.

Hier vind je Regenboog producten:

Regenboog versiering

Wie wordt er niet blij als hij/zij een regenboog ziet? Dit wonderlijke verschijnsel roept vaak veel gevoelens op. Maar wat is een regenboog eigenlijk? Een regenboog is een optische illusie. De regenboog komt tevoorschijn als het regent en tegelijkertijd de zon schijnt. Het hoeft niet altijd te regenen voor een regenboog, het kan ook als het een beetje nevelt of als je de tuinslang gebruikt. Door de breking en weerspiegeling van het zonlicht in de regen ontstaat er een regenboog.

Kleuren

Een regenboog bestaat uit veel mooie kleuren. Bij Tuf-Tuf verkopen we al deze kleuren los, maar nu dus ook in een regenboogcollectie! Rood, oranje, geel, groen, blauw en paars/violet zijn de kleuren waar de regenboog uit bestaat.  Een feestje in het regenboogthema is zeker niet saai!

Pot goud

In een Iers sprookje van vroeger wordt verteld dat aan het einde van de regenboog een pot goud staat. Dit goud werd hier verstopt door de kaboutertjes, zodat de mensen er niet bij zouden kunnen komen. Het einde van de regenboog kan helaas nooit bereikt worden, omdat de regenboog altijd even ver weg van je blijft.

Tuinfeest regenboog

Omdat de regenboog kleuren zo vrolijk zijn is het extra leuk om het op een zonnige dag in de tuin een feestje te geven. Maar niet getreurd als je geen tuin hebt, binnen komen de regenboog feestartikelen ook goed tot zijn recht! Versier de tuin met de pompoms en de schattige lampionnen voor als de avond valt. De vlag, slingers en swirls doen het ook altijd goed. Door het combineren van de versiering verras je je gasten met een gezellig en sfeervol feest! Om het echt heel gezellig te maken kun je ook nog al je gasten een feesthoedje op laten doen. Kun je je voorstellen hoe gezellig dat er uit zou zien? Als je je gasten ook iets te snoepen wilt aanbieden kun je een piñata ophangen. Door deze te vullen met snoep heb je eerst een leuke activiteit tijdens het stuk slaan, en daarna kan iedereen genieten van de heerlijke snoepjes!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl