Klantenservice

Prinsessia

Feestartikelen Prinsessia voor een Prensessia kinderfeestje

Alle feestartikelen en versieringen van Prinsessia voor een prinssesen kinderfeest vind je hier. De feestartikelen zijn online te bestellen en aangevuld met versieringen in de kleuren van het thema. Wees creatief door leuk te combineren met roze en licht blauw maak je er een feestlijk Prinsessia feest van.

Hier vind je Prinsessia producten:

Prinsessia als thema van een kinderfeestje is een droom voor elk meisje

Verras je kleine meid met een kinderfeest in Prinsessia stijl, waarbij je de huiskamer omtovert in een prinsessenschool in een sprookjeskasteel. Voor de aankleding en verdere invulling van de themaparty van je dochter word je geholpen door Tuf-Tuf, de meedenkende en voordelige webshop in pinatas, thema- en feestartikelen. Je vult de feestruimte met versiering Prinsessia en je vindt een feestartikel Prinsessia voor elk moment. Van uitnodigingskaarten tot een feestzakje, gevuld met snoep Prinsessia.

Decoreer de prinsessenschool met versiering Prinsessia van Tuf-Tuf

De tv-serie Prinsessia gaat over 5 prinsesjes: Violet, Iris, Roos, Madeliefje en Linde. Zij krijgen op de prinsessenschool in een ver en onbekend land les van juf Flora. Nodig voor het kinderfeest Prinsessia 5 vriendinnen uit, zodat ieder zijn rol op deze bijzondere verjaardag kan spelen. Gebruik hiervoor de mooie uitnodigingskaarten Prinsessia en kijk gelijk verder in de overzichtelijke online shop van Tuf-tuf.nl naar het aanbod versiering in Prinsessia stijl. Je kunt de kamer feestelijk versieren met leuke vlaggenlijnen Prinsessia, roze linten, draaislingers, pompons, honeycomb ballen en waaiers en roze ballonnen.

Een traktatie Prinsessia als afsluiting van het kinderfeest

De jarige prinses wordt natuurlijk in het zonnetje gezet op het kinderfeest Prinsessia. Laat haar de kamer binnenkomen door een roze deurgordijn, waarachter gelijk de roze loper begint. Op haar hoofd heeft ze een zilveren kroontje, over haar romp draagt zij een roze sjerp. Laat de confetti neerdalen en zing met elkaar een liedje uit het tv-programma Prinsessia. Met de Foto Props en lippenstift kunnen alle kinderen zich vermommen als een prinses. Aan tafel wordt er gegeten, gedronken en spelletjes gedaan. Bijvoorbeeld Create-Kit, waarbij de kinderen met crepepapier een kasteel, prinses of koets kunnen maken. De tafel is in Prinsessia stijl gedekt, met een tafelkleed, borden, bekers en servetten met een afbeelding van de 5 prinsesjes. Een leuk feestartikel Prinsessia voor het kinderfeest is de pinata in de vorm van een blonde prinses met tiara. Wie deze als eerste stuk slaat en ervoor zorgt dat de vulling eruit vliegt, is de winnaar. Tuf-Tuf heeft de vulling met snoepjes, speelgoedjes of confetti op voorraad. Zorg voor een mooie afronding van de themaparty door alle kinderen een feestzakje mee naar huis te geven, gevuld met snoep Prinsessia. Dat is nog eens een leuke traktatie Prinsessia!

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl