Klantenservice

Power Rangers

Feestartikelen Power Rangers voor een Power Rangers kinderfeestje

Hier bestel je online alle feestartikelen en versieringen van Power Rangers voor een stoer kinderfeest. De feestartikelen zijn leuk te combineren met versieringen in de kleuren van het thema. De kleuren zwartgeelrood en blauw passen er goed bij en maakt het Power Rangers kinderfeest indrukwekkend. Maak van de verjaardag van je kind een avontuur vol actie met een feestartikel Power Rangers

Hier vind je Power Rangers producten:

Power Rangers en Versiering Power Rangers van Tuf-Tuf

De kwade meester Xandred zal geen partij zijn voor uw zoon of dochter als u hem of haar uitrust met een van de pistolen en maskers Power Rangers. Zet het kinderfeest Power Rangers in beweging met het versturen van coole uitnodigingen met Power Rangers opdruk. Alle vriendjes en vriendinnetjes weten dan precies op wat voor themafeest ze zich op deze speciale dag mogen verheugen.

Versiering Power Rangers van Tuf-Tuf als decor van de strijd tegen het kwaad

In de spannende actieserie Power Rangers draait het om een vijand een eeuwenoud kwaad of een buitenaards leger dat de aarde bedreigt. Een team van meestal vijf Power Rangers dat dankzij superkrachten tot sterke krijgers is getransformeerd, gaat met geavanceerde wapens de strijd aan met het kwaad. Nodig voldoende vrienden uit om dit avontuur na te spelen, met gebruikmaking van de maskers Power Rangers en pistolen Power Rangers met foam pijltjes of schietschijfjes. De schijngevechten op het kinderfeest Power Rangers moeten zich afspelen in een passend decor. Tuf-tuf.nl zorgt voor ballonnen met Power Rangers motief, evenals voor gekleurd lint, deurgordijnen, hangdecoraties, lampionnen en honeycomb waaiers en ballen.

Een traktatie Power Rangers om het themafeest mooi af te ronden

Je wilt de feestruimte natuurlijk inrichten met de beste Power Rangers items, zoals tafelkleden, borden, servetten, rietjes en bekers met Power Rangers Megaforce afbeelding. Op een themafeest waar de actie centraal staat, hoort een Power Rangers pinata die door de geblinddoekte aanwezigen om beurten met een knuppel moet worden stuk geslagen. Wie de met snoepjes, klein speelgoed of confetti gevulde pinata als eerste laat openbarsten, wint het spel. Dit is zeker een hit! Net als de geweldige knalraket, die je vanaf hoofdhoogte naar beneden laat vallen en dan op de grond een knal geeft. Als de speciale dag voorbij is, wil je de gasten natuurlijk niet met lege handen laten vertrekken. Tuf-Tuf heeft altijd een leuke traktatie Power Rangers op voorraad, zoals een feestzakje of roltong met daarop de gehelmde actiehelden die je in een speciale feestbox kunt verpakken.

ideal visa mastercard paypal bancontact billink overboeking postnl